Antonia lansează videoclipul piesei „Vorbeşte lumea“: artista afişează postura de „fată rea“ VIDEO

Antonia lansează videoclipul piesei „Vorbeşte lumea“: artista afişează postura de „fată rea“ VIDEO

Antonia spune că se regăseşte în totalitate în versurile piesei FOTO Global Records

Antonia, pe numele complet Antonia Clara Iacobescu (27 de ani), a lansat videoclipul piesei „Vorbeşte lumea“. Postura de „fată rea“ afişată de artistă este evidenţiată cu un joc complex de lumini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antonia revine cu o nouă piesă care se numeşte „Vorbeşte lumea“. Piesa a fost compusă de Alex Velea şi Rashid, fiind produsă de Karie şi Soundboy de la Golden Boy Society. 

Videoclipul pentru „Vorbeşte lumea“ a fost filmat în Bucuresti, în regia lui Richard Stan, care împreună cu specialiştii în Light Design de la Crew Art Solution au folosit un concept artistic de lumini care evidenţiază perfect elementele de bază ale videoclipului: atitudinea şi dansul. 

De coregrafie şi concept creativ s-a ocupat Adrian Baranga (Freek), dansatorii din videoclip fiind parte din grupul WhoGonStopUs. De make-up s-au ocupat Andra Manea şi Dana Petrina, iar de păr Sorin Stratulat.

 „«Vorbeşte lumea» este o piesă în care mă regăsesc în totalitate, care spune povestea mea, cu atât mai mult cu cât este compusă de Alex şi băieţii de la Golden Boy Society. Sper să vă placă! Mi-am dorit un videoclip bazat doar pe coregrafie, în care să dansez alături de prietenii mei“, a declarat Antonia. Piesa a fost lansata la Global Records.

Cea mai recentă piesă a Antoniei, „Greşesc“, are peste zece milioane de vizualizări pe YouTube. În această perioadă, Antonia susţine concerte în toată ţara. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: