Annahstasia Enuke deschide concertul lui Lenny Kravitz din Cluj VIDEO

Annahstasia Enuke deschide concertul lui Lenny Kravitz din Cluj VIDEO

Annahstasia Enuke FOTO Getty Images

Cântăreaţa nigeriană Annahstasia Enuke (23 de ani) va cânta în deschiderea concertului lui Lenny Kravitz la Cluj-Napoca, pe 6 mai 2019.

Lenny Kravitz revine în România cu ocazia turneului Raise Vibration, în premieră în Cluj-Napoca, pe data de 6 mai 2019.  
 
Biletele pot fi achiziţionate online, de pe lennykravitz.emagic.ro, dar sunt disponibile şi pe eventim.roiabilet.ro şi în toate punctele de vânzare ale partenerilor. 
 
Preţurile biletelor sunt cuprinse între 160 lei şi 545 lei, în funcţie de locul în sală. 
 
Cântăreaţa nigeriană este originară din Los Angeles, o metropolă cu una din cele mai eclectice şi efervescente scene culturale şi artistice. Studentă la Ştiinţe Politice şi Arte Vizuale la Universitatea Tuft, această l-a întâlnit pe producătorul australian Jay Cooper, care a ştiut să pună în valoare vocea mulţi-dimensională a artistei.
   
Annahstasia este o apariţie nouă pe scenă muzicală internaţională, cu un album de debut lansat chiar anul acesta: „Sacred Bull“. Cântecele ei au un vibe senzual şi o estetică actuală, care juxtapune feminitatea cu multă sinceritate. 
 
Annahstasia este un artist multi-media, amestecând concepte precum libertatea, independenţa şi spontaneitatea în tuşe vizuale expresive. Primul său EP evocă o călătorie nomadă, spirituală prin deşert în care aceasta transcende barierele impuse de societate. 
 
Viziunea acesteia se îmbină perfect cu ideile lui Lenny Kravitz care prin noul album, „Raise Vibrations“, promovează un mesaj complex, de iubire şi compasiune.
 
 
Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, al 11-lea din carieră, „Raise Vibration“. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar şi hituri precum „Are You Gonna Go My Way“, „If You Can’t Say No“, „I Belong To You“, „Fly Away“ şi „American Woman“.
 
Născut pe 26 mai 1964, la New York, Leonard Albert Kravitz este cântăreţ, compozitor, actor şi producător muzical. Muzica lui cuprinde elemente rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, psychedelic, pop şi folk. Premiat patru ani la rând cu trofeul Grammy al categoriei „Best Male Rock Vocal Performance“, Kravitz a primit, în decembrie 2011, însemnele Ordinului Artelor şi Literelor din partea statului francez. A lansat 10 albume de studio, iar între cele mai de succes se numără „Mama Said“ (1991), „Are You Gonna Go My Way“ (1993), „Circus“ (1995) şi „It Is Time for a Love Revolution“ (2008). Turneul de promovare a acestuia din urmă a ajuns şi la Bucureşti.
   
    
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: