Anda Adam reia colaborarea cu R.A.C.L.A la 16 ani de la succesul piesei „Nu mă uita“ VIDEO

Anda Adam reia colaborarea cu R.A.C.L.A la 16 ani de la
succesul piesei „Nu mă uita“ VIDEO

Anda Adam şi R.A.C.L.A se pregătesc de lansarea piesei „Nu te-am uitat”

Anda Adam şi R.A.C.L.A colaborează din nou la 16 ani după ce au cucerit topurile româneşti cu hitul „Nu mă uita“. Videoclipul piesei, intitulată sugestiv „Nu te-am uitat“, va fi lansat, pe Youtube, marţi, 27 octombrie. Până atunci, artiştii au făcut public un teaser, care se bucură deja de aprecierea fanilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ne bucurăm foarte mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp. Am constatat, de fapt, că ne simţim la fel ca acum 16 ani. Abia aşteptăm să mergem la concerte din nou împreună“, spune Anda Adam, citată de infomusic.ro.

Călin „Rimaru“ Ionescu (R.A.C.L.A) susţine că, în ciuda titlului, piesa expune o poveste de dragoste tristă.

 „«Nu te-am uitat» este povestea rapperului şi a fetei cuminţi, poveste ce se dezvoltă şi ajunge la paroxism. Odată cu maturizarea personajelor şi a noastră, ca artişti, am încercat şi un sound mai elaborat, la nivelul cerinţelor pieţei muzicale din prezent. Sperăm ca acest produs audio-video de excepţie să fie la înălţimea aşteptărilor generaţiilor care au crescut cu «Nu mă uita» în boxe, iar mesajul nostru se adresează noilor generaţii şi fiecărui ascultător în parte: «Nu te-am uitat»“, a declarat Rimaru.

Noua colaborare a Andei Adam cu R.A.C.L.A, „Nu te-am uitat”,  este o producţie Rappin’On Production.

Videoclipul piesei „Nu te-am uitat“ va fi lansat, pe Youtube, marţi, 27 octombrie, însă, până atunci, fanii pot trage cu ochiul la un teaser de aproximativ 30 de secunde.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: