Alexandra Stan şi-a făcut propria casă de producţie şi lansează videoclipul piesei „Boy Oh Boy“, filmat în Malaezia VIDEO

Alexandra Stan şi-a făcut propria casă de producţie şi lansează videoclipul piesei „Boy Oh Boy“, filmat în Malaezia VIDEO

Alexandra Stan a filmat videoclipul piesei „Boy, oh, boy“ în Kuala Lumpur

Imediat după promovarea albumului „Alesta“, cu două turnee în Japonia şi concerte în ţări precum India, Spania, Turcia, Italia, Anglia, Irlanda şi multe altele, Alexandra Stan a început să lucreze în studio la noi piese, pe care să le lanseze cu propria casă de producţie – Alexandra Stan Records.

Ştiri pe aceeaşi temă

După multă muncă şi implicare pentru noul single, Alexandra Stan lansează „Boy Oh Boy“, o piesă pop cu influenţe reggae, pentru al cărei videoclip artista a mers până în Kuala Lumpur, Malaezia.
 
„Am o afinitate pentru Asia, iar prin noul clip mi-am dorit să surprind cultura asiatică şi atmosfera de pe stradă, oamenii, obiceiurile lor. Am avut parte de persoane foarte drăguţe, care ne-au ajutat cu filmarea şi chiar îşi doreau să apară în clip. A fost o experienţă de neuitat“, mărturiseşte Alexandra Stan despre clipul regizat de Bogdan Păun.
 
Cât despre piesa produsă de Marius Mirică împreună cu Alexandra Stan, artista adaugă: „Vreau să lansez ceea ce îmi place, să nu ţin cont de trend-uri şi să nu grăbesc procesul de creaţie doar pentru că trebuie lansat ceva. „Boy Oh Boy“ e ca un mix de stiluri. Aş zice că e o piesă mai ’90’s aşa, dar adusă în contemporan“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: