VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Pamflet la adresa Elenei Udrea în clipul unui rapper din Timişoara: „Te vreau cum apari pe plajă la Mamaia“

Elena (Wood)drea, „peţită” în ritmuri de rap

Elena Udrea este ironizată într-un clip al rapperului timişorean Eli. Piesa, intitulată „Elena Woodrea“, este un pamflet la adresa şefei PMP, totodată unul dintre candidaţii înscrişi în cursa pentru alegerile prezidenţiale 2014.

În timp ce rapperul de culoare cântă, se derulează diverse imagini ce o înfăţişează pe Elena Udrea în diverse ipostaze (inclusiv apariţii sexy în postere din reviste precum „The One“ şi „Tabu“).

„Apartenenţa ta politică nu mă surprinde/Numai trupul tău matur, foarte fierbinte/Te vreau cum apari pe plajă la Mamaia/Şi mă-ntreb dacă pentru ce zic mă paşte pârnaia“, sunt câteva dintre versurile interpretate de Eli.

Eli a postat în urmă cu o zi pe YouTube videoclipul „Elena Woodrea“, cu un disclaimer în care precizează: „Materialele video şi audio sunt un pamflet şi trebuie tratate ca atare. Nu intenţionăm să aducem nicio atingere demnităţii persoanelor prezente în aceste materiale“. Acest text apare de câteva ori şi pe pagina de Facebook a artistului.

Cunoscut pentru melodiile sale cu mesaje sociale şi politice, rapperul a lansat mai multe piese în ultimii ani şi a avut colaborări cu George Hora şi Kamelia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: