Al Bano şi Ricchi e Poveri, legendele muzicii italiene, vor cânta în premieră la Timişoara, pe 12 iunie. Preţurile biletelor

Al Bano şi Ricchi e Poveri, legendele muzicii italiene, vor cânta în premieră la Timişoara, pe 12 iunie. Preţurile biletelor

Al Bano a revenit în România şi la sfârşitul anului trecut, alături de Romina Power FOTO Getty Images

Legendele muzicii italiene, cântăreţul Al Bano şi trupa Ricchi e Poveri vor concerta, în premieră, la Timişoara, pe Stadionul „Dan Păltinişanu“, pe data de 12 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, pe Stadionul „Dan Păltinişanu“ din Timişoara va avea loc un concert în premieră sub genericul „Una fiesta italiana“, susţinut de cântăreţul Al Bano şi formaţia Ricchi e Poveri.
 
Evenimentul va avea loc pe 12 iunie, de la ora 20.30, iar tichetele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Stadionului „Dan Păltinişanu“, de la Agenţiile de bilete ale Teatrului Naţional, Operei Naţionale, Filarmonicii „Banatul“ şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.
 
În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 250 de lei - categoria VIP, 150 de lei - categoria I, 100 de lei - categoria a II-a, 60 de lei - categoria a III-a.
 
Al Bano este vocea italiană cea mai cunoscută în lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe întreg mapamondul, pentru talentul incredibil şi vocea minunată, dar mai ales pentru că şi-a păstrat autenticitatea şi nu a trădat niciodată valorile de-a lungul carierei sale extraordinare.
 
Anul 2015 este declarat anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, la care cântăreţul italian a fost prezent de 14 ori, numărul maxim atins de vreun artist participant.
 
De asemenea, Ricchi e Poveri a scris pagini importante în istoria pop a muzicii italiene şi internaţionale. Povestea grupului Ricchi e Poveri, „una din cele mai versatile, strălucitoare şi iubite formaţii de pe scena europeană“, a început la Genova, în 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a câştigat un palmares impresionant de premii şi distincţii, a vândut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cântece şi a concertat pe tot mapamondul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările