Adevărul Live: Macanache, povestea senzaţiei rapului românesc

Macanache, povestea senzaţiei rapului românesc 

Interviu Macanache. Macanache, pe numele real Dinescu Constantin Bogdan, a vorbit la Adevărul Live despre lansarea viitorului album, „Macadopere“, povestea sa de viaţă şi detaliază aspecte inedite din carieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Macanache este un MC, din Romania, Bucuresti, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele său este Dinescu Constantin Bogdan, născut pe data de 25 Mai 1988. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu cântecul „Asta sunt eu“, ca artist independent. Stilul său este relaxat şi foarte sincer cu accente de limbaj vulgar bagabonţesc, pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale şi totodată unul dintre cei mai simpli şi pasionaţi interpreţi de muzică Rap din cultura Hip Hop, este descrierea artistului, chiar de pe pagina de Facebook.

A intrat în atenţie cu piese precum „Ăsta sunt eu“, „Putred“, „Şefu“, „În fiecare zi“, ca mai apoi să fie catalogat drept noua senzaţie a muzicii underground româneşti.

Macanache a discutat la Adevărul Live despre lansarea noului album, despre cariera lui muzicală, şi-a exprimat părerea despre industria muzicală din România şi şi-a etalat planurile de viitor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: