Adevărul Live: La Familia, reuniune după 11 ani cu un nou album

La Familia, reuniune după 11 ani cu un nou album 

Interviu La Familia. Trupa La Familia, formată din Sişu Tudor şi Puya (Dragoş Gărdescu), a venit la Adevărul Live pentru a discuta despre revenire, despre noul album, „Codul bunelor maniere“, şi despre planuri de viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Familia s-a format ca trupă în anul 1996, avandu-i ca membri pe Puya şi Tudor Sişu. Cei doi au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudinea lor nouă pentru piaţa muzicală, ei fiind apreciaţi pentru stilul original si pentru viziunea lor asupra vieţii de cartier. Printre piesele remarcate se numără „Tupeu de borfaş“, „Vorbe“ sau „Probleme de familie“.

După ce au lansat, în 2006, albumul „O mare familie“, Sişu şi Puya s-au concentrat pe carierele solo, lansând un număr de şapte, respectiv patru albume solo. La 20 de ani distanţă faţă de primul album, „Băieţi de cartier“, şi după pauza de 11 ani, La Familia revine cu albumul „Codul bunelor maniere“. Lansarea materialului va avea loc în Parcul IOR, din Capitală. Mai multe aici.

Despre noul album, despre reuniunea şi revenirea împreună după 11 ani, despre muzică şi planuri de viitor, Sişu şi Puya au discutat la Adevărul Live. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: