Adevărul Live: Textiera Liliana Ştefan, despre provocările rolului de mamă şi viaţa alături de Dan Bittman

Textiera Liliana Ştefan, despre provocările rolului de mamă şi viaţa alături de Dan Bittman

Liliana Ştefan, textiera, compozitoare, iniţiatoarea proiectului „Cutiuţa muzicală“, vine la Adevărul Live pentru a vorbi despre viaţa profesională, transformările suferite de industria muzicală de-a lungul timpului, dar şi despre provocările întâmpinate în rolul de mamă de trei băieţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul live

 

Este cunoscută ca textier, compozitor şi mama copiilor lui Dan Bittman, dar mai puţini ştiu că Liliana Ştefan este iniţiatoarea unuia dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor, cu o notorietate de peste 15 ani pe piaţa muzicală şi vânzări de peste un milion de unităţi. Povestea Cutiuţa Muzicală a început în anul 2001, când Liliana Ştefan, în rolul de proaspătă mămică, a lansat, alături de MediaPro Music, primul album de cântecele pentru copii. De-a lungul timpului, Cutiuţa Muzicală a devenit un brand recunoscut în lumea mămicilor şi a copiilor, dar şi în industria muzicală românească şi, nu de puţine ori, a reprezentat un instrument de educaţie prin care copiii au învăţat cele mai iubite cântecele.

De la ora 14.00, Liliana Ştefan vine la Adevărul Live pentru a vorbi despre viaţa profesională şi provocările întâmpinate în rolul de mamă, dar şi despre transformările suferite de industria muzicală de-a lungul timpului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: