Adevărul Live: Marius Moga şi Randi fac din nou echipă. Cei doi au recucerit topurile cu piesa Kalinka

Marius Moga şi Randi fac din nou echipă. Cei doi au recucerit topurile cu piesa Kalinka

Deşi se zvoneşte că s-au certat şi acesta ar fi motivul pentru care au luat o pauză, Moga şi Randi infirmă zvonurile. Cei doi vin astăzi la Adevărul Live pentru a vorbi despre cea mai nouă piesă, ce planuri de viitor au şi prietenia dintre ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Proiectul MORANDI a fost iniţiat de către Marius Moga şi Andrei Ropcea în urmă cu mai bine de 15 ani. La început, toată lumea credea că Morandi este o trupă din afară, iar discreţia lor a ajutat la formarea percepţiei generale. Deşi se zvoneşte ca s-au certat şi acesta ar fi motivul pentru care au luat o pauză, cei doi infirma zvonurile. Au lansat mai rar pe o perioada de câţiva ani, ocupându-se şi de proiecte personale, însă spun că au continuat în tot acest timp să compună împreună. Acum, au revenit în forţă cu piesa Kalinka şi se bucură de un succes uriaş.

Kalinka are peste 52.000.000 de vizualizări pe YouTube, milioane de stream-uri pe platformele digitale, si este difuzata pe numeroase radiouri sau televiziuni muzicale la nivel mondial.

Pe reţelele de socializare Kalinka a creat o adevărată frenezie, în special pe Instagram, unde mii de tineri au postat coregrafii şi dance challenge-uri pe ritmul piesei. Dar nu doar ascultătorii au fost cuceriţi de Kalinka, ci şi oamenii din industria muzicală.

Kalinka este produsă de Randi si Marius Moga, refrenul fiind o preluare din celebra piesă rusească a compozitorulului Ivan Larionov.

Morandi este unul dintre primele proiecte muzicale româneşti care au cucerit piaţa internaţională. În 2004 se lansa primul single, Love Me, urmat de 3 albume de succes care au cucerit radiourile şi cluburile din peste 16 ţări, sute de concerte, nenumărate premii naţionale şi internaţionale şi turnee de promovare. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 în topurile din Europa de Est, iar Bejo-Uh-La-La a ocupat locul 1 in intreaga Europa, intrecand nume mari, precum Shakira, Coldplay sau U 2.. Hit-ul Angels a fost declarat la momentul respectiv cea mai descarcată piesă din toate timpurile în Rusia şi Ucraina.

În 2008, trupa Morandi a fost nominalizată la EMA pentru performanţele sale deosebite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: