INTERVIU Lidia Buble: „Răzvan nu mi-a cunoscut încă părinţii. Tata mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar când hotărâm să ne căsătorim“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lidia Buble în studioul Adevărul Live FOTO Eduard Enea
Lidia Buble în studioul Adevărul Live FOTO Eduard Enea

Cântăreaţa Lidia Buble (24 de ani) a vorbit la Adevărul Live despre relaţia pe care o are cu Răzvan Simion (38 de ani), prezentatorul matinalului de la Antena 1, alături de care apare în videoclipul noii sale piese „Sub apă“.

Lidia Buble a lansat un single nou, „Sub apă“, care se apropie de 6 milioane de vizualizări pe Youtube, un record pentru cântăreaţă. În videoclipul regizat de Ionuţ Trandafir şi cu un concept realizat de însuşi Răzvan Simion, Lidia apare alături de iubitul ei, înfăţişând drama unui cuplu conflictual.

Lidia a povestit cum a venit ideea de a juca alături de Răzvan şi cum s-au simţit la filmări.

„Înainte cu două zile de a filma videoclipul, nu găseam un actor potrivit şi, stând într-o seară în bucătărie, la o vorbă, i-am spus: «Dar ce-ar fi să filmezi chiar tu cu mine?». Pentru început, a spus «Haide... cum să filmăm noi doi? Nu prea are legătură cu povestea noastră de dragoste», iar eu i-am spus că nu contează pentru că dragostea se manifestă în mai multe feluri. În acest videoclip, am vrut să arătăm acel gen de dragoste toxică, în care parcă vrei să mai rămâi, dar totuşi ai pleca. Piesa este într-adevăr inspirată din viaţa mea personală, dar nu are legătură cu povestea pe care o trăiesc acum cu Răzvan. E o poveste mai veche şi sunt sigură că foarte mulţi oameni s-au regăsit. A fost foarte bine la filmări, am reuşit să transmitem ce ne doream şi cred că am făcut echipă bună. Mi-a fost cumva mult mai uşor să joc acest rol alături de Răzvan, pentru că eram foarte relaxată, nu aveam emoţii, nu eram inhibată de persoana de lângă mine“, a declarat Lidia Buble.

Totodată, Lidia a povestit că pentru videoclipul piesei „Sub apă“ a fost nevoită să înveţe să înoate şi să stea sub apă, lucru pe care l-a reuşit în doar două ore, cu ajutorul unui instructor de înot.

Single-ul „Sub Apă“ va fi inclus pe noul album al artistei, pe care îl pregăteşte pentru toamna aceastui an şi care va mai cuprinde piese ca „Sărut mâna, mamă!“, „Cămaşa“, „Undeva la mijloc“ (n.r.- pe care urmează o lansează mâine la un post de radio) şi alte 7 piese noi.

„Adevărul“: Răzvan este foarte implicat în cariera ta şi te însoţeşte peste tot. Cum vă faceţi voi programul?

Lidia Buble: Am foarte mare noroc cu el, pentru că el se ocupă practic de tot ce înseamnă proiectul Lidia Buble, de la concerte, la imagine, se implică până şi în temele pentru videoclipuri. În plus, mi-a promis că la un moment dat, îmi va scrie el versurile unei piese. Răzvan este un foarte bun compozitor, foarte des îmi scrie şi poezii. 

Nu crezi că mulţi ar putea să interpreteze prezenţa permanentă a lui Răzvan drept o gelozie?

Nu, nu este deloc gelos. Chiar el îmi spune „Fii mai sexy!“ (Râde). Niciodată nu s-a pus problema de asta, el are încredere în mine, eu am încredere în el şi mă ajută foarte mult, înseamnă foarte mult pentru mine.

Şi tu eşti foarte prezentă în matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani“.

Nu merg chiar atât de des, pentru că lumea interpretează. Mă duc doar în momentul în care am ceva de spus, de arătat, în momentul în care lansez o piesă. Şi, bineînţeles, de fiecare dată când am un proiect nou, îl lansez în exclusivitate la ei. (Râde)

În videoclipul piesei „Sub apă“, tu şi Răzvan apăreţi certându-vă. Cum sunt certurile voastre? Cine cedează primul?

Cred că eu, pentru că sunt o fire foarte calmă, nu-mi place să mă cert, în general. Prefer să tac în acele momente. Efectiv te las să vorbeşti, mă retrag până îţi trece, până te plictiseşti. Dar noi nu avem orgolii, în unele cazuri cedez eu, în unele cedează el. Certuri mari, în adevăratul sens al cuvântului, nu am avut până acum. Au fost mici bâzâieli când eram presată de timp şi el mă grăbeşte. 

FOTO Eduard Enea

lidia buble foto eduard enea

La începutul relaţiei voastre aţi fost judecaţi destul de mult. Ţi s-a părut apăsătoare situaţia asta?

Nu, pentru că ştii cum e, gura lumii n-o astupă nici măcar pământul. Cumva e deranjant uneori pentru că forţează lucrurile şi intră cu bocancii în viaţa ta necunoscându-te, dar eu am o bulă şi o lume a mea în care trăiesc şi îmi pun toată nădejdea în Dumnezeu de fiecare dată şi nu las gura lumii să mă afecteze. De fiecare dată încerc să mă încarc doar cu lucrurile pozitive care mă ajută să evoluez, în rest, partea rea o las în urmă. În momentul când văd un mesaj mai răutăcios, prefer să nu răspund şi blochez acele persoane, pentru că având şi foarte mulţi fani tineri, nu vreau să-i las să vadă şi partea mai puţin plăcută a lucrurilor. 

Te înţelegi bine cu copiii lui Răzvan?

Da, ne înţelegem foarte bine. De fiecare dată când vin aici ieşim la shopping, ne jucăm, am fost şi în vacanţă, de Paşte, în Viena. Sunt cumva ca doi frăţiori mai mici pentru mine, pentru că am fraţi de aceeaşi vârstă cu ei. Îmi sunt foarte dragi, chiar ne înţelegem bine de tot.

Ai spus că Răzvan încă nu ţi-a cunoscut părinţii. Nu v-aţi adunat în familie de sărbători?

Nu, nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: „Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere“. Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine.

În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane.

Cum îţi imaginezi ziua nunţii tale şi rochia de mireasă?

Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (Râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta se căsătoreşte ultimul meu frate şi are vreo 500 de invitaţi. Pentru prima dată, după 3-4 ani, reuşim să ne întâlnim cu toţii şi de abia aştept.

Cred că aveaţi o copilărie pe cinste, fiind atâţia fraţi şi verişori.

Da, mergeam la ţară, pentru că acolo aveau ai mei pământ pe care îl munceau, aşa că mergeam la scos de cartofi, la cules de mere şi aşa mai departe. Eu mereu eram capul răutăţilor, eu dădeam startul la toate nebuniile.

Anul acesta unde mergeţi în vacanţă?

Nu ştiu dacă vom apuca anul acesta, pentru că avem foarte mult de muncă pentru noul album, pe care urmează să-l lansez toamna aceasta, dar într-o dimineaţă am tras eu cu ochiul la emisiunea băieţilor şi l-am auzit pe Răzvan spunând ceva de o vacanţă în Maldive, în iunie. Nu ştiu mai multe detalii, pentru că el mereu îmi face câte o surpriză, cum a fost şi weekend-ul acesta -  efectiv m-a luat şi a spus „Fă-ţi bagajul că plecăm!“ – „Unde plecăm?“ – „O să vezi“ şi în aeroport m-am trezit că plecăm la Milano. Eu îmi doaream de foarte mult timp să ajung acolo.

Lidia Buble şi Răzvan Simion
Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite