Adele, cântăreaţa cel mai frecvent ascultată la birou

Adele,
cântăreaţa cel mai frecvent ascultată la birou

Adele pare să-i inspire pe angajaţi şi să-i ajute să fie mai productivi FOTO Reuters

În urma unui sondaj efectuat de serviciul de streaming online Spotify, Adela a fost desemnată cântăreaţa ale cărei piese sunt cel mai frecvent ascultate la birou.

Ştiri pe aceeaşi temă


Serviciul de streaming online Spotify a efectuat un sondaj pentru a afla ce muzică ascultă angajaţii în timp ce lucrează. Potrivit rezultatelor, două persoane din trei ascultă muzică şi o treime dintre persoanele intervievate sunt de părere că acest obicei îi ajută să fie mai productivi, potrivit lefigaro.fr.

Conform sondajului, abonaţii Spotify ascultă în cea mai mare parte a timpului muzică pop şi folk. În ceea ce priveşte clasamentul celor mai ascultaţi muzicieni la birou, cântăreaţa Adele ocupă primul loc (16%), urmată de trupa rock Arctic Monkeys (14%) şi de formaţia Mumford & Sons (13%).

36% dintre persoanele intervievate susţin că muzica le ajută să lucreze, iar 20% ascultă muzică la serviciu pentru a nu se plictisi.
Totodată, Spotify a realizat playlist-ul ideal de ascultat la serviciu, care include, printre altele, melodia „Get Lucky“ a grupului electro Daft Punk şi „In Love“, interpretată de Beyoncé. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: