Adele, recital la Premiile Oscar

Adele, recital la Premiile Oscar

Adele este nominalizată la categoria Cel mai bun cântec în cadrul galei Oscar FOTO AFP/Mediafax

Adele va cânta la gala premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles, eveniment care va fi prezzentat de actorul Seth MacFarlane.

Cântăreaţa va interpreta cântecul „Skyfall“, inclus pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria „James Bond“, melodie care este, de altfel, nominalizată la Oscar şi a primit deja un premiu Globul de Aur.

Cântecul, scris de Adele şi Paul Epworth, este prima melodie de pe coloana sonoră a unui film „Bond“ care a debutat în Top 10 Billboard şi a doua care a fost nominalizată la Oscar, după „For Your Eyes Only“ (1981).„Este o onoare să fiu nominalizată şi e extraordinar să cânt în faţa unor oameni care m-au inspirat şi m-au bucurat de atâtea ori“, a spus Adele.

„Avem un respect enorm pentru Adele şi pentru calităţile sale de cântăreaţă şi compozitor. Este unul dintre cei mai de succes muzicieni din lume şi credem că intepretarea «Skyfall» va fi un moment emoţionant pentru publicul galei Oscar“, au declarat Craig Zadan şi Neil Meron, producătorii galei. Gala Oscar va fi transmisă live pe reţeaua ABC Television, în peste 225 de ţări din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: