A început votarea pentru artistul preferat la MTV Best Romanian Act: ce au declarat nominalizaţii VIDEO

A început votarea pentru artistul preferat la MTV Best Romanian Act: ce au declarat nominalizaţii VIDEO

Andra luptă alături de Smiley, DOC, Manuel Riva, Feli, Vanotek şi Yanka pentru mult râvnitul premiu FOTO Facebook

Andra, Smiley, Doc, Manuel Riva, Feli, Vanotek şi Yanka intră în cursa pentru categoria MTV Best Romanian Act, în urma voturilor, câştigătorul putând să ajungă la MTV EMA 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii îşi pot vota preferatul 

Cele mai tari premii europene, MTV EMA, îşi caută câştigătorii. Votarea regională a celor mai prestigioase premii muzicale europene a început, iar România a intrat în cursă cu nume reprezentative din industria locală.

Votează cel mai bun artist din România, la categoria Best Romanian Act, pe http://ro.mtvema.com/. Lupta este strânsă, iar fanii sunt invitaţi să îşi susţină prin vot artistul preferat în perioada 27 septembrie - 5 noiembrie: 

Nominalizaţi:

•           Andra - „Iubirea schimbă tot“

•           Doc & Smiley - „Pierdut buletin“

•           Manuel Riva & Eneli - „Mhm Mhm“

•           Vanotek - „My Heart is gone“

•           Feli - „Creioane colorate“

Ce spun Andra, Smiley, DOC, Feli, Manuel Riva, Vanotek şi Yanka despre nominalizare?

„Mulţumesc tuturor fanilor! A fost un an bun, cu piese în care am crezut şi pe care sunt mândră că le-aţi ascultat. Mă bucur să fiu printre nominalizaţi, dar şi mai mult o să mă bucur dacă mă număr printre câştigători!“, a declarat Andra.

„Mă simt copleşit de această nominalizare. Mă bucur tare mult că am făcut piesa «Pierdut buletin» împreună cu DOC şi că mesajul ei a atins atât de mulţi oameni. Cred că ei sunt atuul nostru cel mai mare şi le mulţumesc pentru asta. Mulţumesc şi vouă, oameni frumoşi de la MTV“, a declarat Smiley.

DOC menţinonează că este „Surprins şi, în acelaşi timp, bucuros de nominalizare. Sper să luam premiul fiindcă am un loc gol pe un raft şi ar sta excelent acolo. Nu de alta, dar Smiley mai are“.

„Să fiu nominalizată la MTV EMA pentru Best Romanian Act pentru al doilea an consecutiv (după ce anul trecut am fost surprinsă de nominalizarea cu piesa «Cine te crezi?», primul meu single), deşi sunt încă la început de drum, este extraordinar. Nu pot să spun decât că le sunt recunoscatoare celor care îmi ascultă muzica şi o duc atât de sus. Sunt mai mult decât fericită şi pentru asta vă mulţumesc!“, a declarat Feli.

„Este o mare onoare să fim nominalizaţi la MTV EMA 2016. Felul în care a fost primită piesa «Mhm Mhm» ne-a copleşit efectiv. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut“, a menţionat Manuel Riva.

În acelaşi timp, Vanotek declară că „Este prima mea nominalizare la MTV EMA şi sunt extrem de onorat, recunoscător şi bucuros. Este practic recunoaşterea muncii mele ca producător şi sper că susţinătorii mei şi ai Yankăi să voteze «My Heart is Gone» la Best Romanian Act.”

„O nominalizare EMA înseamnă enorm pentru mine. Îmi aduc aminte cum devoram toate decernările de premii când eram micuţă şi, sincer, visam ca un copil naiv să fiu acolo. În momentul în care premianţii începeau să mulţumească, mă ridicam în picioare şi începeam să mulţumesc şi eu la rândul meu. Vorbeam peste ei ca să mă audă lumea. Acum copilul a crescut, dar eu am rămas la fel de dornică încât să sper că ne vom bucura de acest premiu şi chiar voi apuca să mulţumesc tuturor în faţa unui public real“, a declarat Yanka. 

MTV EMA 2016, pe 6 noiembrie, în Olanda 

„Deja celebra gală MTV va avea loc anul acesta la Rotterdam, pe 6 noiembrie, la Ahoy Theatre. Este a treia oară când MTV EMA se ţine în Olanda, după ediţia din 2007 (tot la Rotterdam) şi ediţia din 2013 (în Amsterdam). Cei mai buni, difuzaţi şi iubiţi artişti din lume vor urca pe scena EMA, iar MTV România abia aşteaptă să pună pe harta vedetelor internaţionale câştigătorul Best Romanian Act. Aşa că grăbiţi-vă şi votaţi-vă preferatul!“, a declarat Oana Tache, Brand Manager MTV România. 

În 2015, Inna a fost desemnată câştigătoarea categoriei Best Romanian Act la MTV European Music Awards. Smiley a fost doar la câteva zeci de voturi distanţă de cea mai populară artistă dance din Europa, anunţă postul de televiziune MTV. Inna a primit trofeul de la reprezentanta MTV România, VJ Oana Tache. Cântăreaţa a câştigat acest premiu şi în 2009, aflându-se printre finaliştii MTV EMA de la Berlin. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: