A fost lansată o continuare a hit-ului „Dragostea din tei“ cu un videoclip inedit. Peste 100 de copii din Africa dansează şi cântă celebrele versuri VIDEO

A fost lansată o continuare a hit-ului „Dragostea din tei“ cu un videoclip inedit. Peste 100 de copii din Africa dansează şi cântă celebrele versuri VIDEO

Dan Bălan, alături de o parte dintre protagoniştii noului videoclip

Dan Bălan (39 de ani) a lansat „Numa numa 2“, o continuare a hit-ului mondial „Dragostea din tei“, a trupei O-Zone. Videoclipul este unul inedit, filmat în Uganda cu peste 100 de copii care dansează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nominalizat la premiile Grammy şi autor al mai multor hit-uri, Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2“, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei“, melodie care a făcut furori în 2004 şi a adus celebritatea la nivel mondial a trupei O-Zone. Videoclipul piesei, care este un featuring cu Marley Waters, a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii. 
 
„Ideea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de nişte copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viaţă şi energie, că am hotarât să plec acolo şi să filmez ceva foarte distractiv împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul «Numa Numa 2». De 15 ani cânt acest refren cu «Dragostea din tei» şi de fiecare dată ochii mulţimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi… Ma Ya Hu». Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa şi la magia ei“, declară Dan Bălan. 
 
 
 
În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo“ (feat. Matteo), care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube, si încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri şi televiziuni muzicale din ţară. 
 
Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător. Este primul şi singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la Grammy, cel mai important şi prestigios premiu din industria muzicală mondială.  
citeste totul despre: