A fost lansat videoclipul melodiei „Beauty and The Beast“, interpretată de Ariana Grande şi John Legend VIDEO

A fost lansat videoclipul melodiei „Beauty and The Beast“, interpretată de Ariana Grande şi John Legend VIDEO

Emma Watson o va interpreta pe Belle în adaptarea cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia“

Premiera mondială a videoclipului cântecului „Beauty and the Beast“, interpretat de Ariana Grande şi John Legend, a a avut loc pe postul de televiziune Freeform. Duetul este o versiune revitalizată pentru filmul Disney live action cu acelaşi nume ce urmează să fie lansat în cinematografe la jumătatea acestei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duetul dintre Ariana Grande şi John Legend reprezintă o nouă interpretare a celebrei melodii, varianta originală fiind cântată de actriţa Angela Lansbury. De asemenea, o altă variantă a fost înregistrată de Celine Dion şi Peabo Bryson, pentru versiunea animată din anul 1991, potrivit Billboard. 
 
„Beauty and The Beast“ este single-ul principal de pe coloana sonoră a filmului omonim, în care rolurile principale sunt jucate de actorii Emma Watson (Bella) şi Luke Evans (Gaston).
 
În videoclipul noii piese, Ariana Grande, care poartă o rochie de bal de culoare roşie, cântă alături de John Legend, care o acompaniază la pian. Scena este filmată chiar în sala balului în care are loc şi celebra secvenţă a dansului dintre cei doi protagonişti ai filmului.
 
 
Filmul „Beauty and the Beast“, care va fi lansat în cinematografe pe 17 martie, este regizat de Bill Condon, cel care a lucrat şi la trilogia „Twilight/ Amurg“, iar scenariul este semnat de Stephen Chbosky. 
 
Actriţa britanică Emma Watson (26 de ani), cunoscută pentru interpretarea Hermionei Granger din franciza de succes „Harry Potter“, va juca rolul eroinei Belle. „Este un rol important al evoluţiei mele, este aproape ireal că voi putea să dansez pe acordurile «Be Our Guest» şi să cânt «Something There». Copilul de şase ani din mine dansează de fericire acum. E cazul să încep să iau lecţii de canto. Abia aştept să vedeţi filmul“, scria actriţa pe Facebook anul trecut. 
 
Din distribuţie mai fac parte Dan Stevens (Bestia), Luke Evans (Gaston), Ian McKellen (Cogsworth), Ewan McGregor (Lumiere) şi Emma Thompson (Mrs Potts). 
 
Basmul „Frumoasa şi bestia“ a beneficiat de numeroase ecranizări de-a lungul timpului, de la pelicula din 1903 regizată de Jean Cocteau până la cea mai recentă ecranizare în variantă franceză, „La belle et la bête“, de Christophe Gans, care a deschis Festivalul de Film de la Berlin din 2014.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: