Woody Allen i-a mărturisit lui Alec Baldwin că nu este exclus să renunţe la cinema - VIDEO

Woody Allen i-a mărturisit lui Alec Baldwin că nu este exclus să renunţe la cinema - VIDEO

Într-un interviu acordat marţi lui Alec Baldwin, Woody Allen nu a exclus ca următorul său film, care va fi turnat la Paris, să fie ultimul, spunând că şi-a pierdut "mult din entuziasmul” pentru cinema.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizorul american în vârstă de 86 de ani, căzut în dizgraţie în Statele Unite după ce fiica sa adoptivă l-a acuzat că a agresat-o sexual pe când era copil, a vorbit o jumătate de oră cu actorul Alec Baldwin. 

 

 

Acesta din urmă se află în mijlocul unei anchete după ce a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, pe platourile de filmare la westernul „Rust”. 

„Probabil că voi face acest film, dar mult din entuziasm s-a risipit”, a spus regizorul lui „Annie Hall”, în direct, pe contul de Instagram al lui Baldwin. 

„Nu mă mai distrez atât de mult să fac un film şi să-l aduc pe marele ecran”, a adăugat el, referindu-se la schimbările din industria cinematografică odată cu apariţia streamingului.

„Voi mai face unul şi apoi o să văd cum mă simt”, a spus el.

Alec Baldwin a anunţat interviul duminică, spunând că va vorbi cu Woody Allen despre cea mai recentă carte a regizorului, „Zero Gravity”.

Anticipând eventuale critici, actorul a insistat că „nu îl interesează absolut judecăţile sau mesajele moralizatoare” care i se vor adresa.

Acuzaţiile contra lui Woody Allen nu au fost menţionate în acest interviu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările