VIDEO Cele mai proaste filme din ultimul an

VIDEO
Cele mai proaste filme din ultimul an

Cu toate că s-a bazat pe o distribuţie de referinţă, „The Counselor" nu a fost scutit de criticile cinefililor FOTO Twentieth Century Fox Film Corporation

Dacă „12 ani de sclavie“ a fost desemnat cel mai bun film al anului, cititorii revistei americane „Rolling Stone“ au ignorat nominalizările ori trofeele câştigate la Oscar, dar şi distribuţiile, când şi-au exprimat nemulţumirea faţă de producţiile din 2013. „Legenda călăreţului singuratic“, „Lupul de pe Wall Street“ şi „Filmul 43: Scandalos“ completează lista celor mai proaste pelicule apărute anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă „Filmul 43: Scandalos/ Movie 43“, marele câştigător de la Zmeura de Aur, este şi în vârful topului „Rolling Stone“. Însă colecţia de momente neamuzante a reuşit să întrunească o parte din elita hollywoodiană, Emma Stone, Hugh Jackman, Chloe Graze Moretz şi Kate Winslet.


„Ţeapă în stil american/ American Hustle“
Aclamat de majoritatea cinefililor, filmul s-a dovedit a fi o ţeapă în stil american la gala Oscarurilor, când nu a câştigat niciun premiu din cele 10 nominalizări. Un public minoritar consideră că povestea este complexă şi mai greu de digerat.

„Avocatul/ The Counselor“

Cu toate că beneficiază de o distribuţie de excepţie, filmul cu Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem,Cameron Diaz şi Michael Fassbender este extrem de plictisitor, spun unii cinefili.

„Legenda călăreţului singuratic“

Pelicula răsplătită la Zmeura de Aur cu trofeul pentru cel mai prost remake nu a scăpat nici acum de critici. Cu toate că a beneficiat de un buget de 250 de milioane de dolari, unii consideră că producţia e un fiasco ce-i afectează cariera lui Johnny Depp.

„Now You See Me: Jaful perfect“
Thrillerul cu magicienii hoţi a fost criticat pentru scenariul dificil de înţeles. Pentru pasionaţi, însă, se pare că urmează partea a doua.

„Şi mai greu de ucis/ A Good Day to Die Hard“

„O insultă la adresa filmelor de calitate“, producţia nici nu merită să fie numită parte a francizei „Greu de ucis“, scrie „Rolling Stone“.

„Gravity“

Filmul răsplătit cu Oscarul nu a fost pe placul tuturor, iar unii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că personajul Sandrei Bullock nu a fost suficient de bine conturat, dir producţia în sine nu a avut un impact emoţional foarte puternic.

„Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street“

După vizionarea peliculei condimentate cu droguri, infracţiuni şi distracţii, unii cinefili spun că sunt obosiţi sau goliţi la nivel intelectual. De asemenea, alţii se plâng că filmul cu Leonardo DiCaprio în rolul principal glorifică un comportament distructiv.

 „1.000 post Terra/ After Earth“

Recunoscut şi la Zmerura de Aur, filmul cu Will Smith şi fiul său, Jaden, e considerat cel mai prost rezultat din toată cariera artistului, reuşind chiar să-i umbrească succesul precedent.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările