VIDEO Trailerele celor mai aşteptate filme au fost lansate la Comic-Con

VIDEO Trailerele celor mai aşteptate filme au fost lansate la Comic-Con

Jennifer Lawrence, în rolul Katniss Everdeen care se întoarce împotriva Capitoliului pentru a deveni simbolul Rezistenţei, în „The Hunger Games: Mockingjay - Part 1“

Sfârşitul ediţiei din 2014 a Comic-Con International, cea mai mare convenţie a pasionaţilor de filme, jocuri video şi benzi desenate cu supereroi, desfăşurată în San Diego, California, a avut de oferit mai multe noutăţi, printre care şi anunţuri cu privire la viitoarele  continuări ale unor pelicule de succes sau prezentarea unor filme mult aşteptate de fanii eroilor şi nu numai.

Avengers: Age of Ultron“

„Avengers: Age of Ultron“, mult aşteptata continuare a peliculei cu eroi începută în 2012, a reprezentat unul dintre punctele de interes ale evenimentului, pregătirea filmului fiind anunţată de grupul de actori format din Robert Downey Jr (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America) şi Samuel L. Jackson (Nick Fury). „Aceasta este cea mai importantă bancă cu actori talentaţi pe care am stat. De fiecare dată când am apărut astfel am devenit mai puţin semnificativ, dar pot să stau liniştit pentru că toţi sunt la fel de buni“, a glumit Robert Downey Jr.

„Age of Ultron“ spune povestea unui răufăcător care ia în echipa sa doi dintre eroii „Avengers“. Potrivit comentariilor făcute de Joss Whedon, regizor şi scenarist, Ultron este un robot care ar fi trebuit să îl ajute pe Tony Stark/ Omul de Oţel şi să îi preia atribuţiile, numai că îi moşteneşte doar cinismul şi nu compasiunea creatorului său, declarând război rasei umane. Robotul are un intelect mult superioar speciei umane, este acoperit de un înveliş de adamantiun (metal popularizat de Wolverine), poate emite raze distrugătoare din ochi şi are putearea de a hipnotiza oamenii, arată cinemagia.ro. Ultron va fi ajutat de Scarlett Witch şi Quicksilver, interpretaţi de Aaron Taylor-Johnson, respectiv Elizabeth Olsen, care îi vor deveni aghiotanţi.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1“

Lansat în cadrul evenimentului Comic-Con, primul trailer al filmului „The Hunger Games: Mockingjay - Part 1“, ce urmează să fie lansat în noiembrie 2014, o prezintă pe Jennifer Lawrence, în rolul Katniss Everdeen care se întoarce împotriva Capitoliului, fapt evidenţiat de o frază simplă, dar de efect. „I am. I will/ Eu sunt. Voi face“. Fără ţel, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem, astfel că se lasă fără prea mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simbolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei. De neratat au fost rolul lui Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee) şi o primă perspectivă asupra preşedintei Alma Coin, interpretată de Julianne Moore.

Mad Max: Fury Road“

În cadrul aceluiaşi eveniment dedicat pasionaţilor de supereroi a fost lansat şi trailerul filmului „Mad Max: Fury Road“, care va avea premiera în luna mai a anului 2015. Filmul s-a aflat în producţie timp de 25 de ani, producătorii nereuşind să găsească finanţarea de 100 de milioane de dolari necesară acoperirii costurilor, fiind totodată încetiniţi în procesul de realizare de problemele militare din Namibia, unde ar fi trebui să aibă loc filmările, şi de războiul din Irak. Mai mult, regizorul George Miller a trebuit să renunţe la filmările programate în Australia după ce o cantitate enormă de precipitaţii a umplut locurile de filmare cu o vegetaţie nespecifică fundalului filmului. Între actorii de seamă ai filmului se numără Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Abbey Lee, Riley Keough, Courtney Eaton şi Hugh Keays-Byrne. „Voi încerca să exprim aceeaşi violenţă, autenticitate şi duritate pe care le-a exprimat el (n.r. - Mel Gibson) atât de bine în primele trei filme ale seriei“, a declarat Tom Hardy, care a mai spus că Gibson a refuzat să ia parte în această relansare.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies/Bătălia celor cinci armate“

Comic-Con a oferit şi o scurtă incursiune în ultima bătălie a lui Bilbo şi a prietenilor săi contra dragonului Samug. După ce a fost stârnit din bârlogul său din Erebor, dragonul şi-a propus să distrugă tot ce îi iese în care. Rămâne de văzut dacă Bilbo, Thorin şi gnomii vor reuşi să învingă mitica creatură, în acelaşi timp fiind nevoiţi să înfrunte crunta ameninţare descoperită de Gandalf în Dol Guldur.

Horns“

Un trailer nou şi o serie de imagini cu Daniel Radcliffe în thriller-ul supranatural „Horns“ au făcut deliciul publicului la acelaşi eveniment din San Diego, pelicula fiind deja prezentată la Festivalul de Film de la Toronto, acolo unde criticii au lansat critci pozitive. Cu o îmbinare dintre genurile horror, comedie şi dragoste, „Horns“ spune povestea lui Ig Perrish, suspectul principal în violul şi uciderea iubitei sale, care, după o seară îmbibată de alcool, se trezeşte cu două coarne care îi străpung fruntea. Coarnele au puterea de a-i face pe oameni să mărturisească ce păcate au şi să cedeze fără putere în faţa propriilor impulsuri. Cum o asemenea unealtă, extrem de utilă, Ig face tot posibilul pentru a afla cine este de fapt ucigaşul iubitei lui şi îşi planifică răzbunarea. Din distribuţie mai fac parte Juno Temple, Joe Anderson, Max Minghella şi James Remar.

Marvel a anunţat că „Guardians of the Galaxy“, ce are în centru un grup de eroi necinstiţi care salvează universul din calea unui pericol iminent, va avea parte de o continuare, cu data de lansare programată pe 28 iulie 2017. James Brolin a fost introdus în rolul răufăcătorului Thanos. Totdată au fost prezentate şi câteva secvenţe din „Ant-Man“.

Gorila King King revine şi ea pe marile ecrane în filmul „Skull Island“, care va avea premiera în noiembrie 2016, trailerul fiind difuzat la aceeaşi convenţie Comic-Con. Cadrele surprindeau imaginea unei insule vechi, comparată cu primele zile de pe Pământ. Secvenţa finală, în care King Kong răcneşte din toţi rărunchii, i-a umplut de bucurie pe toţi cei prezenţi la convenţia Comic-Con.

Pe aceeaşi linie, Gareth Edwards a anunţat că după ce va regizat spin-off-ul fără nume inspirat din universul „Star Wars“, se va ocupa de „Godzilla 2“, programat pentru decembrie 2016. Noi monştri au fost anunţaţi ca parte a acţiunii, printre care Rodan, Mothra şi King Ghidorah, specifici genului Kaiju.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: