VIDEO Robert Pattison şi Kristen Stewart, pe locul I în filmele de dragoste

VIDEO Robert Pattison şi Kristen Stewart, pe locul I în filmele de dragoste

Robert Pattison şi Kristen Stewart, cel mai bine cotat cuplu din peliculele romantice de la Hollywood FOTO Reuters

Cu încasări record de 1,17 miliarde de dolari, cei doi au urcat în vârful box office-ul american, reuşind să devină cel mai bine cotat cuplu din peliculele romantice de la Hollywood.

Ştiri pe aceeaşi temă

Starurile din epopeea „Twilight“ au depăşit celelalte pelicule aflate pe lista „Forbes“ şi au înregistrat un profit uriaş, în ultimii trei ani. „Nu este o surpriză faptul că cei doi sunt iubiţi de milioane de fani“, a declarat Dorothy Pomerantz pentru publicaţia americană. „Cele patru lungmetraje tratează o temă controversată, cei doi actori formând un cuplu şi în viaţa reală“, a explicat specialista.

Relaţia lor, dar şi aventura actriţei cu Rupert Sanders, regizorul peliculei „Albă ca zăpada şi războinicul vânător“, au alimentat interesul fanilor pentru cuplu şi, implicit, pentru finalul poveştii conturate în romanele scriitoarei Stephenie Meyer.

Ultimele trei filme ale franzicei „Twilight“: „Eclipsă“, „Zori de zi - Partea I“ şi „Zori de Zi - Partea a II“ au reuşit să obţină un profit uriaş, devansându-i pe Channing Tatum (considerat cel mai sexy bărbat în 2012), Jennifer Aniston şi pe Adam Sandler.

Protagonistul peliculei „Jurământul“, Channing Tatum, dar şi colega sa de platou, Rachel McAdams, au ocupat locul doi, cu încasări pe plan intern de 125 de milioane de dolari.

Bronzul i-a revenit comediei romantice „Nevastă de împrumut“, cu vânzări de 103 milioane de dolari pe teritoriul american, dar şi încasări importante în afara graniţelor.

Pattison a bifat, de fapt, două reuşite şi a ocupat locul zece alături de actriţa Reese Witherspoon, pentru pelicula „Apă pentru elefanţi“, cu vânzări de 59 de milioane de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările