VIDEO Revenire dură pentru durul Schwarzenneger

VIDEO Revenire dură pentru durul
Schwarzenneger

Arnold Schwarzenneger, înttr-un nou rol de acţiune, în filmul „Ultima redută“

Arnold Schwarzenneger a revenit în lumea filmului cu primul său rol principal după o pauză de zece ani, timp în care politica l-a pasionat mai mult decât cinematografia. „Ultima redută“ va avea premiera în cinematografele din România vineri, 25 ianuarie, însă presa internaţională notează că pelicula a fost un eşec la box-office în SUA, chiar în weekendul de lansare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa cum era de aşteptat, „Ultima redută/ The Last Stand“ este un film de acţiune care abundă în urmăriri cu maşina, bătăi, explozii şi focuri de armă. Dar reţeta de succes care l-a făcut pe Arnold celebru în toată lumea pare să nu mai funcţioneze de data aceasta, iar durul cinematografiei americane are parte de o revenire dură.

În SUA, producţia a încasat doar 3,6 milioane de dolari în primul weekend de la lansare, spre deosebire de ale pelicule în care actorul a jucat înainte de a deveni guvernator al Californiei, în 2003. Astfel, „Terminator 3: Rise of the Machines“ a avut încasări de 44 de milioane de dolari în SUA în primul weekend,  „Victime colaterale/Collateral Damage“ a încasat 34 de milioane, iar „Apocalipsa“ 28, 6 milioane de dolari.

După ce îşi părăseşte postul la divizia antidrog a poliţiei din Los Angeles în urma unei misiuni care îl lasă plin de remuşcări şi regrete, şeriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) se mută în orăşelul Sommerton Junction, unde luptă împotriva micilor infractori. Existenţa sa liniştită este zguduită în momentul în care Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat traficant de droguri din emisfera vestică, reuşeşte o evadare spectaculoasă dintr-un convoi al FBI care transporta deţinuţii către un penitenciar. 

„După ce am fost guvernator, m-am gândit că mă voi întoarce la filmele de acţiune treptat, însă n-a fost chiar aşa. M-am întors într-un film în care, de la început până la sfârşit, m-am luptat, m-am căţărat, am alergat şi am condus maşini rapide. Am crezut că o să încep mai uşor, însă a fost grozav“, a mărturisit Arnold Schwarzenneger, acum în vârstă de 65 de ani.

Este cert că vârsta îşi spune cuvântul iar fostul culturist ajuns actor apoi politician nu mai poate „vrăji“ publicul aşa cum o făcea în „Terminator“.

 „Variety“, una dintre cele mai prestigioase publicaţii de film notează că Schwarzenneger este câteodată inexpresiv, iar revenirea lui „cam scârţâie“, în timp ce tot filmul a fost catalogat drept „previzibil şi cu o acţiune de desene animate“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: