VIDEO „Love Building“, filmul românesc independent cu cel mai bun debut anul acesta

VIDEO „Love
Building“, filmul românesc independent cu cel
mai bun debut anul acesta

Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur, protagoniştii peliculei „Love Building“

Lungmetrajul „Love Building“ a fost vizionat de peste 10.000 de spectatori, la mai puţin de o săptămână de la lansarea sa în cinematografe, devenind astfel filmul românesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lansat în 41 de cinematografe din întreaga ţară, lungmetrajul produs de actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol este singurul film românesc realizat cu sprijin financiar privat, care înregistrează un impresionant rezultat de box office, generând până în momentul de faţă încasări de aproximativ 158.000 de lei.

Filmările pentru „Love Building“ au avut loc în vara anului 2012, pe parcursul a 10 zile, la complexul turistic Laguna Verde. Distribuţia filmului este alcătuită din cei 31 de absolvenţi ai celei de-a cincea generaţii a şcolii Actoriedefilm.ro, alături de Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol. Scenariul este semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu şi Iulia Rugină.

„Love Building“ este o comedie dramatică, a cărei acţiune are loc într-o tabără menită să „repare“ relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri aflate în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi ai taberei, interpretaţi de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

Pelicula a fost prezentată în competiţia Festivalului Internaţional de Film B'EST şi în secţiunea Zilele Filmului Românesc a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF 2013), obţinând premiul publicului şi menţiunea specială a juriului la Festivalul B-EST.

„Love Building“ poate fi vizionat în continuare în cinematografele din Bucureşti şi din ţară, urmând să participe la Noaptea Albă a Filmului Românesc, pe data de 20 septembrie, la CinemaPRO.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările