VIDEO Gala Premiilor Creative Arts Emmy: „Behind the Candelabra“, marele câştigător

VIDEO Gala Premiilor Creative Arts Emmy: „Behind the Candelabra“, marele câştigător

Matt Damon şi Michael Douglas, actorii din filmul „Behind the Candelabra“ FOTO AFP

Cea de-a 65-a gală a Premiilor Creative Arts Emmy, ţinută cu o săptămână înaintea Galei Emmy, şi-a desemnat câştigătorii. Filmul biografic al pianistului Liberace, cu Michael Douglas şi Matt Damon, a câştigat opt premii, scrie „The Hollywood Reporter“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul biografic al pianistului Liberace, „Behind the Candelabra“, realizat de HBO, avându-i în rolurile principale pe Michael Douglas şi pe Matt Damon, a câştigat în total opt premii. Filmul, al doilea ca număr de nominalizări, a excelat la categorii precum distribuţia rolurilor, costume, montaj sau sunet. Pelicula prezintă povestea pianistului american Władzio Valentino Liberace care a devenit cunoscut pentru stilul excentric de viaţă şi negarea, în mod public, a orientării sale sexuale. Acesta a recunoscut doar pe patul de moarte, în 1987, că este homosexual, fiind răpus de SIDA.

Emisiune de televiziune „The Tony Awards“ şi „Boardwalk Empire“ au fost următoarele două cele mai premiate producţii, fiecare câştigând câte patru premii Creative Arts Emmy. Seara premiilor a început cu categoria Cea Mai Bună Dramă de televiziune, câştigător fiind serialul „House of Cards“.

Alte premii:

Cel mai bun actor invitat într-un serial: Bob Newhart - „The Big Bang Theory“

Cel mai bun actor invitat într-o dramă: Carrie Preston - „Good Wifes“

Cel mai bun reality show: „Undercover Boss“

Cea mai bună animaţie: „South Park“

Cea mai bună imagine: „Deadliest Catch“

Premiile Creative Arts Emmy reprezintă o subcategorie a Premiilor Emmy menită să aducă recunoaştere personalului din spatele scenei sau ecranului televizorului. Astfel, premiile merg către designeri, editori, directori de casting sau tehnicieni.

Gala Premiilor Creative Arts Emmy a avut loc cu o săptămână înaintea marelui spectacol al Premiilor Emmy care răsplăteşte meritele deosebite din industria de televiziune, fiind un corespondent pentru Premiile Oscar sau pentru Premiile Grammy.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: