VIDEO Filmul cu supereroi „Gardienii Galaxiei“, cele mai mari încasări din această vară, în SUA

VIDEO Filmul cu supereroi „Gardienii Galaxiei“, cele mai mari încasări din această vară, în SUA

Zoe Saldana (Gamora), Chris Pratt (Peter Quill/Star Lord), Bradley Cooper (Ratonul Rocket - voce), Dave Bautista (Drax Distrugătorul) şi Vin Diesel (Groot - voce) sunt „Gardienii Galaxiei“ FOTO cinemagia.ro

SF-ul de acţiune „Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei“ a devenit filmul cu cele mai mari încasări, din această vară, la box office-ul nord-american, depăşind blockbusterele „Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea“ şi „The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Păianjen 2“, scrie „The Hollywood Reporter“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pelicula „Guardian of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei“, produsă de studiourile Marvel şi distribuită de Disney, are încasări de 246 de milioane de dolari la box office-ul nord-american, iar la sfârşitul acestui weekend se aşteaptă să depăşească pragul de 250 de milioane de dolari, mai notează „THR“. 
 
Vineri, filmul regizat de James Gunn a depăşit o altă producţie Disney, basmul cinematografic „Maleficent“ cu Angelina Jolie în rolul principal. Cel mai de succes film din cariera actriţei, „Maleficent“ a fost al doilea cel mai profitabil film (la box office-ul nord-american – n.r.) lansat vara aceasta, cu încasări de 237 de milioane de dolari. 
 
Filmul de acţiune „X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut“ ocupă locul al patrulea pe graficul intern, cu 232.6 milioane de dolari, în timp ce „Dawn of the Planet of the Apes/ Planeta Maimuţelor: Revoluţie“ şi „The Amazing Spider-Man/ Uimitorul Om-Păianjen 2“ împart locul cinci, având încasări de 202.9 milioane de dolari. 
 
La nivel mondial, însă, „Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea“ rămâne pelicula cu cele mai mari încasări din această vară, cu un total brut de 1.05 miliarde de dolari, în timp ce „Gardienii Galaxiei“ a adunat, până în prezent, 430.700 de milioane de dolari.
 
    
Nimeni nu a prezis că filmul cu supereroi Marvel va fi fruntaş la box office-ul nord-american. Având premiera pe 1 august (8 august în România – n.r.), pelicula a uimit cu un debut intern şi a continuat să impresioneze. Având în prim-plan mai mulţi supereroi galactici care devin, cu sau fără voia lor, apărătorii universului, filmul îi are în distribuţie pe Chris Pratt (Peter Quill/Star Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax Distrugătorul), Vin Diesel (Groot - voce), Bradley Cooper (Ratonul Rocket - voce), Djimon Hounsou (Korath), John C. Reilly (Dey), Glenn Close (Nova Prime), Benicio del Toro (Colecţionarul), Lee Pace (Ronan), Michael Rooker (Yondu Udonta) şi Karen Gillan (Nebula). 
 
„Gardienii“ a fost o producţie costisitoare, cheltuindu-se suma de 170 de milioane de dolari, dar, datorită succesului răsunător, reprezentanţii studiourilor Marvel şi Disney au anunţat deja că plănuiesc o continuare, care va fi lansată, cel mai probabil, în iulie 2017.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările