VIDEO O dramă romantică a învins blockbusterele în lupta de la box office

VIDEO O dramă romantică a învins blockbusterele în lupta de la box office

Actorii Shaileen Woodley (Hazel Grace Lancaster) şi Ansel Elgort (Augustus Waters), în drama romantică „Sub aceeaşi stea“ FOTO Twentieth Century Fox Film Corporation

Drama romantică „Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars“, de Josh Boone, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 48,2 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de boxofficemojo.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster (Shaileen Woodley), în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost bolnavă „în fază terminală“. 
 
Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters (Ansel Elgort), suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de sprijin unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. 
 
Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti. Din distribuţia filmului mai fac parte Willem Defoe şi Laura Dern.
 
 
Filmul „Maleficent“, cu Angelina Jolie în rolul principal, a pierdut poziţia de lider şi se situează pe locul al doilea, cu încasări de 33,5 milioane de dolari. 
 
Pelicula, regizată de Peter Stromberg, reprezintă o ecranizare live-action a celebrului basm „Frumoasa din pădurea adormită“, prezentat din punctul de vedere al personajului negativ, interpretat de Angelina Jolie.
   
 
Pe locul al treilea se situează filmul SF „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D“, de Doug Liman şi cu Tom Cruise în rolul principal, cu încasări de 29,1 milioane de dolari. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu oraşe distruse şi milioane de victime umane, armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor. 
 
Deşi este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.
   
 
Locul al patrulea în box office este ocupat de filmul „X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut“, de Bryan Singer, cu încasări de 14,7 milioane de dolari. Cea mai experimentată echipă X-Men duce o bătălie pentru supravieţuirea speciei lor în două perioade de timp diferite.
 
Eroii din trilogia originală „X-Men“ se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de „X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class“ (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X. Din distribuţie fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult şi Hugh Jackman.
     
   
Comedia „Urma scapă turma/ A Million Ways to Die in the West“, în care Seth MacFarlane joacă rolul unui fermier din Vestul sălbatic, se situează pe locul al cincilea, cu încasări de 7,1 milioane de dolari. Din distribuţia acestei comedii western mai fac parte Amanda Seyfried, Charlize Theron şi Liam Neeson.
   
   
Filmul de acţiune „Godzilla 3D“, de Gareth Edwards, a coborât două poziţii şi ocupă locul al şaselea, cu încasări de 5,9 milioane de dolari. În această producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, regizorul Gareth Edwards („Monştrii“) prezintă o poveste impresionantă despre curaj şi armistiţiu în faţa forţei copleşitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă. Din distribuţia filmului fac parte Aaron Taylor-Johnson (franciza „Kick-Ass“), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe („Ultimul Samurai“, „Începutul“), Elizabeth Olsen („Martha Marcy May Marlene“), laureata premiului Oscar Juliette Binoche („Pacientul englez“, „Cosmopolis“), Sally Hawkins („Blue Jasmine“), David Strathairn („Noapte bună şi noroc!“, „Moştenirea Bourne“) şi Bryan Cranston („Argo“, „Breaking Bad“), câştigător al premiilor Emmy şi Globul de Aur.
 

Comedia „Vecini de coşmar/ Neighbors“, cu Seth Rogen şi Zac Efron în rolurile principale, a pierdut două poziţii şi a ajuns pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari. Viaţa unui tip cât se poate de normal (interpretat de Seth Rogen), care doreşte doar să aibă parte de linişte în propriul cămin, alături de soţie şi de bebeluşul lor, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi, se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul extravagant al unuia dintre liderii frăţiei (Zac Efron), care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.
 

Comedia „Din greşeală împreună/ Blended“, cu Adam Sandler şi Drew Barrymore, a coborât trei locuri şi a ajuns pe poziţia a opta, cu încasări de 4 milioane de dolari. După un „blind date“ dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Astfel, provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să îşi mai dea o nouă şansă.
   
   
Filmul „Chef“, de Jon Favreau, se menţine pe locul al nouălea, cu încasări de 2,6 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Jon Favreau), care îşi pierde postul de maestru bucătar la un restaurant cunoscut. Întâmplarea este un dezastru pentru Cal, dar alături de fosta soţie (Sofia Vergara), un bun prieten (John Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil“, deschis în remorca unei camionete.
   
   
Lungmetrajul „Million Dollar Arm“, de Craig Gillespie, se situează pe locul al zecelea, cu încasări de 1,8 milioane de dolari, de vineri până duminică. Un impresar sportiv (John Hamm), care organizează meciuri de baseball, adoptă o strategie neconvenţională de recrutare pentru a forma o echipă de baseball care să joace în Major League, alcătuită din jucători indieni de cricket talentaţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările