VIDEO Batman şi Superman, pentru prima oară împreună într-un film

VIDEO Batman şi
Superman, pentru prima oară împreună într-un film

Superman - Henry Cavill în "Man of Steel: Eroul"    FOTO MediaPro Dsitribution

Studiourile Warner Bros. au anunţat sâmbătă, la reuniunea Comic-Con, că următorul film cu Superman va fi „Justice League“, în care eroul va face echipă cu Batman şi cu alţi eroi de la DC Comics.

Ştiri pe aceeaşi temă

Warner Bros nu vrea o continuare tradiţională pentru “Man of Steel: Eroul”, aşa că regizorul Zack Snyder şi David S.Goyer au început să scrie scenariul noii poveşti, care va fi filmată în 2014 şi va avea premiera în 2015, anunţă variety.com.

Superman va fi, evident, Henry Cavill, iar pentru rolul lui Batman se vor face audiţii, pentru că actorul Christian Bale a anunţat că nu vrea să mai îmbrace costumul cu aripi de liliac.

Superman din “Man of Steel: Eroul” a performat foarte bine, având încasări de 622 de milioane dolari, până acum, iar ultimul Batman, “The Dark Night Rises”, cu Christian Bale, a făcut încasări de peste un miliard dolari.

“Justice League” ar trebui să echilibreze lucrurile cu “Avengers - Răzbunătorii” de la Marvel, care i-a adunat pe Iron Man, Thor, Captain America, Hulk şi Black Widow şi a avut încasări de 1,5 miliarde dolari.

În “Justice League”. Superman va lupta împreună cu Batman, Aquaman, Flash, Wonder Woman şi Green Lantern. Regizorul Zack Snyder şi-a manifestat entuziasmul. “Sunt foarte bucuros că voi lucra din nou cu Henry Cavill şi că vom extinde povestea cu întregul univers DC Universe. Trebuie să recunoaştem că o echipă cu Batman şi Superman va fi epocală, pentru că sunt cei mai mari supereroi din lume”.

Christopher Nolan va fi doar producător executiv la acest film, chiar dacă el este autorul imensului succes cu Batman în “Dark Night” şi “Dark Night Rises” şi are o amprentă serioasă pe “Man of Steel: Eroul”. 

Proiectul “Justice League” e mai vechi, de prin 2007, dar acum sunt toate condiţiile ca să fie materializat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările