Următorul Iron Man este o fată de culoare în vârstă de 15 ani

Următorul Iron Man este o fată de culoare în vârstă de 15 ani

Marvel face un „pas înainte“ prin această schimbare FOTO Arhivă

Compania de producţie Marvel a dezvăluit că personaj principal al viitorului episod al seriei „Iron Man“ este o fată de culoare în vârstă de 15 ani, potrivit site-ului bbc.com, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţarea noului personaj, care este un geniu al ştiinţei, născut la Chicago, a stârnit valuri de reacţii în mediul online.

Cei mai mulţi dintre fanii seriilor Marvel văd această schimbare ca pe un „pas înainte“. 

„Povestea acestei femei tinere, strălucite, a cărei viaţă a fost marcată de tragedii şi violenţe, dar care şi-a continuat studiile m-a inspirat. M-am gândit că este cea mai modernă versiune a unui supererou sau supereroine“, a spus scriitorul Brian Michael Bendis pentru revista „Time“. 

Ideea de a crea personajul Riri Williams i-a venit lui Williams după ce, spune el, a fost prins de „haosul şi violenţa“ oraşului Chicago.  

Prima apariţie a personajului Iron Man a avut loc în 1963. Serialele se concentrează pe inventatorul miliardar Tony Stark.

Anul acesta, Marvel împlineşte 75 de ani şi, pentru a marca acest eveniment, va amplasa o statuie a personajului Captain America, în cartierul Brooklyn, New York. Statuia, înaltă de doi metri, va fi inaugurată în San Diego, cu ocazia festivalului Comic-Con, care va avea loc între 20 şi 24 iulie. Ea va fi expusă în mai multe oraşe din Statele Unite, iar pe zece august va ajunge în Prospect Park din Brooklyn. 

FOTO BBC 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările