Un spinoff al serialului „Bridgerton“ despre o tânără regină Charlotte, comandat la Netflix

Un spinoff al serialului „Bridgerton“ despre o tânără regină Charlotte, comandat la Netflix

Un spinoff al celebrului "Bridgerton" despre o tânără regină Charlotte, a fost comandat pentru un serial la Netflix, scrie Variety.

Pe lângă povestea originală a reginei Charlotte, povestea serialului va fi şi despre tânăra Violet Bridgerton şi Lady Danbury. Shonda Rhimes va scrie scenariul şi va fi producător executiv, alături de Betsy Beers şi Tom Verica.

Deşi producţia pentru sezonul secund nu s-a încheiat încă, Netflix a comandat deja sezoanele 3 şi 4 din cel mai popular serial al său, potrivit Variety. Primul sezon "Bridgerton" a fost vizionat, potrivit serviciului de streaming, de pe mai mult de 82 de milioane de conturi.

Creat de Chris Van Dusen, în primul sezon al serialului "Bridgerton", Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, şi-a făcut debutul pe piaţa competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenţei. Îl cunoaşte pe dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins şi, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deşi pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracţia dintre ei este de netăgăduit. La finalul primului sezon, cei doi sunt deja căsătoriţi şi au un copil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările