Un nou film din seria „James Bond“, programat să apară în următorii trei ani

Un nou film din seria „James Bond“, programat să apară în următorii trei ani

Daniel Craig s-a angajat să mai joace rolul celebrului agent secret în cel puţin alte două filme ale francizei

Reprezentanţii studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer au declarat marţi că al 24-lea film care îl are drept protagonist pe faimosul agent secret James Bond va fi lansat în următorii trei ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Reprezentanţii companiei au declarat că scenariştii lucrează deja la povestea celui de-al 24-lea film al francizei, dar nu au precizat dacă Daniel Craig va primi rolul principal şi în următorul film. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că actorul s-a angajat să mai joace rolul agentului 007 în cel puţin alte două filme, relatează agenţia Reuters. 

Filmul din 2012, „007: Coordonata Skyfall“, a impresionat criticii şi  a înregistrat încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial. Cu toate acestea,  regizorul Sam Mendes a declarat, ceva mai devreme luna aceasta, că intenţionează să se concentreze asupra unor spectacole de teatru în viitorul apropiat şi a încheiat colaborarea cu MGM.

Deocamdată nu se ştie cine va regiza următorul film al francizei, dar sunt vehiculate numele unora dintre cei mai în vogă regizori ai momentului: Brad Bird, Cristopher Nolan, David Fincher, Darren Aronofsky, Martin Campbell sau chiar Ben Affleck. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările