Un boxer român joacă cu Sylvester Stallone în „Creed 2“: ce a spus actorul  american despre pugilist FOTO

Un boxer român joacă cu Sylvester Stallone în „Creed 2“: ce a spus actorul  american despre pugilist FOTO

Sylvester Stallone a primit o nominalizare la Oscar pentru Cel mai bun rol secundar şi un Glob de Aur pentru rolul din „Creed“ FOTO Cinemagia.ro

Sylvester Stallone a publicat pentru fani un afiş al filmului „Creed 2“, care urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an şi în care joacă şi pugilistul român Florian „Big Nasty“ Munteanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe afişul postat Sylvester Stallone pe contul său de Instagram, apar personajele principale: Viktor Drago (Florian Munteanu) şi Adonis Johnson (Michael B. Jordan), care sunt rivali în ring, iar în spatele acestora apar Rocky Balboa (Sylvester Stallone), de partea lui Adonis, şi Ivan Drago (Dolph Lundgren), de partea lui Viktor, potrivit Mediafax.
 
Florian Muntean, un boxer de 27 de ani născut în Germania, joacă în acest film rolul fiului lui Ivan Drago, interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul „Rocky IV“. Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed“, lansat în 2015. 
 
Povestea „Creed 2“ se va concentra pe lupta dintre Adonis, protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stalone), şi Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago. Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.
 
 
La jumătatea lunii ianuarie, Sylvester Stallone a confirmat distribuţia noii producţii pe platforma Instagram şi l-a felicitat pe Florian Munteanu.
 
„Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent“, a scris Stallone.
 
 
Născut şi crescut în Germania de părinţi români, Florian Munteanu a devenit pugilist inspirat fiind de tatăl său, care a practicat acest sport. 
 
„Creed“, cel mai recent film al seriei, regizat de Ryan Coogler, a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.
 
Filmul „Creed“ prezintă povestea unei relaţii care se naşte între un fost mare campion la box la categoria supergrea, Rocky Balboa, şi un tânăr care şi-a propus să iasă din umbra tatălui său, Apollo Creed, rivalul şi ulterior prietenul lui Rocky. Adonis Johnson, interpretat de Michael Jordan, îl caută pe Rocky Balboa şi îl roagă să îi fie antrenor şi mentor. Deşi renunţase de ceva vreme la sângerosul sport, Rocky acceptă provocarea, mai ales că vede în Adonis ambiţia pe care o avea şi tatăl acestuia pe vremuri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările