Topul eroinelor preferate ale românilor din serialele Netflix FOTO

Topul eroinelor preferate ale românilor din serialele Netflix FOTO

Claire Underwood din „House of Cards“, pe lista eroinelor preferate ale românilor FOTO Netflix

Pagina de Seriale a întocmit o listă cu cele mai apreciate personaje feminine din filmele şi serialele produse de Netflix, dar şi o listă cu femeile care conduc producţiile Netflix.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, printre cele printre cele mai apreciate personaje feminine de către români se află Claire Underwood din „House of Cards“, „Fetele Gilmore“ şi Eleven din „Stranger Things“, interpretată de actriţa Millie Bobby Brown (14 ani), notează Pagina de Media, citând Netflix. 
   
În top se regăsesc şi personajele din „Orange is the New Black“ şi Jessica Jones, scrie Pagina de Seriale.
 
„Netflix crede cu tărie în importanţa femeilor în spatele camerei, iar serialele de succes sunt exemple vii ale acestui lucru. De exemplu, echipa care a crescut odată cu „Orange is The New Black“ condusă de Jenji Kohan a creat şi „GLOW“. Un alt exemplu este Jessica Jones, care a avut câte o femeie regizor pentru fiecare episod.“, spun reprezentanţii Netflix.

Eleven din „Stranger Things“ FOTO Netflix
 
Lista femeilor care conduc serialele şi filmele Netflix:
 
Tina Fey - „Unbreakable Kimmy Schmidt“
 
Creatoarea serialului „Unbreakable Kimmy Schmidt“ a fost nominalizată de 15 ori pentru munca ei la acest serial, incluzând premiul pentru Outstanding comedy series şi Comedy episode of the year.

FOTO Getty Images
 
Shonda Rhimes - „Grey's Anatomy“ 
 
Un nume nou în lista de super staruri Netflix, Shonda a adus multe femei puternice pe ecran. Serialele ei sunt cunoscute pentru eroine sale, de la doctori la lideri politici.
 
 
FOTO Getty Images
 
Jenji Kohan - „Orange is the New Black“, „GLOW“
 
Jenji este femeia din spatele unora dintre serialele preferate şi de români „Orange is the New Black“ şi GLOW“. În 2014, a fost numită drept una dintre cele mai influente persoane din lume în top 100 Most Influential People in the World de la Time Magazine.
 
FOTO Getty Images
 
Lena Waithe - „Master of None“
 
Lena a intrat în istorie ca prima femeie de culoare care a câştigat un Emmy ca scenarist al unui serial de comedie, pentru episodul „Thanksgiving“ al serialului.
 
FOTO Getty Images
 
Rachel Morrison - „Mudbound“
 
Rachel Morrison a adus sentimentul acela magic de soare arzător în Mudbound şi este prima femeie Director de imagine care a fost nominalizată pentru un Academy Award.
 
FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: