Daniel Craig va fi al treilea veteran James Bond

Daniel Craig va
fi al treilea veteran James Bond

Daniel Craig va mai interpreta câteva roluri din seria James Bond. FOTO Getty Images

Actorul Daniel Craig va mai juca în cel puţin două filme din seria James Bond, reuşind astfel să devină cel mai longeviv agent 007 după Roger Moore şi Sean Connery.

Ştiri pe aceeaşi temă

În total Daniel Craig va apărea în cinci filme din serie şi va concura pentru titulatura de cel mai longeviv agent 007 din istoria cinematografică. Pe primul loc se află Roger Moore, cu şapte prestaţii, iar pe locul secund se află Sean Connery, cu şase apariţii (plus rolul neoficial din „Never Say Never Again“ din 1983). Cu acestea, Daniel Craig îl surclasează şi pe Pierce Brosnan ce l-a interpretat pe agentul 007 de patru ori, în perioada 1995-2004.

Craig a debutat în 2006 în „Casino Royale“ şi doi ani mai târziu a apărut în „Quantum of Solance“. După ce a fost amânată la cerinţele studiourilor MGM, „Skyfall“, producţia lui Sam Mendes (regizorul ce a câştigat Oscarul) se va lansa în cinematografe pe 26 octombrie.

Sursele apropiate susţin că actorul ar putea apărea în mai bine de cinci filme marca James Bond cu toate că la momentul acela Craig va depăşi vârsta de 50 de ani. Însă acest aspect poate fi un avantaj dacă ne amintim că în 1985, când a filmat „A View To a Kill“ Roger Moore avea 57 de ani, iar criticii i-au apreciat prestaţia în pofida vârstei.

La 44 ani de ani, Craig îl va interpreta pentru a treia oară pe James Bond în „Skyfall“, cel de-al 23-lea film din seria agentului 007 şi va juca alături de Albert Finney, Ralph Fiennes, Javier Bardem şi Ben Whishaw.
Anul acesta, filmele James Bond celebrează 50 de ani, iar premiera „Skyfall“ va avea loc la două săptămâni după aniversarea primului film, „Dr. No“, lansat pe 5 octombrie 1962.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările