Teo Trandafir debutează în dublajul de animaţie: de ce a acceptat provocarea şi care este povestea filmului „Balerina“

Teo Trandafir debutează în dublajul de animaţie: de ce a acceptat provocarea şi care este povestea filmului „Balerina“

Teo Trandafir s-a bucurat să dea glas unui personaj animat FOTO Freeman Entertainment

Teo Trandafir (48 de ani) debutează în dublaj cu un rol într-o animaţie care vrea să arate că niciun vis nu e imposibil de realizat. Vocea vedetei poate să fie auzită din 3 martie în cinematografe.

Teo Trandafir, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, care poate fi urmărită zilnic în cadrul emisiunii „Teo Show“ de la Kanal D, a decis să îşi pună în aplicare talentul actoricesc şi a acceptat provocarea de a-şi împrumuta vocea profesoarei de dans, Odette, din animaţia 3D „Balerina“, care, pe 3 martie, va avea premiera pe marile ecrane din toată ţara, anunţă Freeman Entertainment, într-un comunicat.

„În copilărie, mi-am dorit să devin astronom pentru început şi mi-am dat seama că matematica nu ar fi neapărat pentru mine. După care mi-am dorit să devin cântăreaţă, dupa care mi-am dat seama că nu am talent şi atunci mi-am dorit să devin ceea ce am şi devenit şi anume filolog. «Balerina» este visul oricărui copil, acela de a pleca de niciunde şi a ajunge undeva, acolo unde şi-a propus. Prin muncă şi durere uneori se întâmplă să-ţi împlineşti visul în aşa fel încât oameni care la început nu te-au apreciat să fie nevoiţi să-şi încline capul“, a declarat Teo Trandafir despre aspiraţiile sale din copilărie şi personajul interpretat în „Balerina“.

 

Animaţia 3D „Balerina“ prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul.  Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.

Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său. Într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul 3D „Balerina“ are premieră pe marile ecrane din România din 3 martie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: