Supereroii cuceresc Hollywoodul: 9 filme noi de la Marvel, până în 2019

Supereroii cuceresc Hollywoodul: 9 filme noi de la Marvel, până în 2019

Marvel are cea mai mare colecţie de filme din istoria francizelor cu supereroi FOTO outnow.ch

Compania Marvel va lansa nouă filme cu supereroi până în 2019, printre care continuări ale unor francize celebre precum „Guardians of the Galaxy/Gardienii Galaxiei“, „Captain America“ şi „Avengers“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kevin Feige, preşedintele Marvel, a făcut mai multe dezvăluiri despre titlurile şi datele oficiale de lansare a unor noi filme cu supereroi, la un eveniment desfăşurat la Los Angeles.

Mulţi dintre fanii Marvel sperau la o asociere cu Sony, ceea ce i-ar fi permis personajului Spider Man să se transfere în universul cinematografic Marvel. În ciuda numeroaselor zvonuri, acest fapt a fost departe de a se fi concretizat, mai ales că studiourile Marvel au fost achiziţionate acum cinci ani de comania Disney.

Feige a anunţat un al treilea film din seria „Captain America“, precum şi realizarea unor francize individuale pentru două personaje noi. Totodată, în echipa de supereroi din filmul „Avengers“ vor apărea personaje noi.

 

Titlurile şi datele oficiale:

„Captain America: Civil War – 6 mai 2016

„Doctor Strange – 4 noiembrie 2016

„Guardians of the Galaxy 2 – 5 mai 2017

„Thor: Ragnarok – 28 iulie 2017

„Black Panther – 3 noiembrie 2017

„Avengers: Infinity War Part 1 – 4 mai 2018

Captain Marvel – 6 iulie 2018

„The Inhumans – 2 noiembrie 2018

Avengers: Infinity War Part 2 – 3 mai 2019

Feige a confirmat că personajul de benzi desenate Carol Danvers, va îmbrăca uniforma lui „Captain Marvel“ şi va deveni, astfel, prima femeie supererou din francizele Marvel. 

Totodată, actorii Chris Evans şi Robert Downey jr au fost confirmaţi ca protagonişti în următoarea peliculă „Captain America: Civil War“. 

„Captain America: Civil War“ va avea premiera pe 6 mai 2016 FOTO Facebook

Printre cele mai aşteptate confirmări a fost filmul „Avengers: Infinity War“, producţia urmând să fie realizată în două părţi, una care va apărea în 2018, cealaltă în 2019.

„The Avengers: Infinity War“ va avea două părţi care vor fi lansate în 2018, respectiv 2019 FOTO Facebook

Odată cu lansarea acestor filme, până în 2020, studiourile Marvel vor ajunge la impresionantul număr de 20 de filme cu supereroi, o performanţă de neegalat în istoria filmelor de gen. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările