STUDIU Cine este actorul care înjură cel mai mult în filme. L-a întrecut şi pe Samuel L. Jackson FOTO

STUDIU Cine este actorul care înjură cel mai mult în filme. L-a întrecut şi pe Samuel L. Jackson FOTO

Samuel L. Jackson FOTO AFP

Specialiştii de la Buzz Bingo au analizat peste 3.500 de scenarii cinematografice pentru a identifica filmul cu cele mai multe înjurături şi actorul care rosteşte cele mai multe înjurături în replicile sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jonah Hill ocupă primul loc în topul actorilor care înjură cel mai mult în filme, graţie rolurilor pe care starul hollywoodian le-a interpretat în lungmetraje precum „Superbad“ şi „The Wolf of Wall Street“, potrivit unui studiu realizat recent în Statele Unite. 

Astfel, Jonah Hill, care a interpretat personajul Donnie Azoff, în „The Wolf of Wall Street“, regizat de Martin Scorsese, a ocupat primul loc în top, cu 715 înjurături.

Drama „Uncut Gems“ (2019), cu Adam Sandler, s-a clasat pe poziţia a doua, cu 646 de înjurături, iar un alt film regizat de Martin Scorsese, thrillerul „Casino“, a ocupat locul al treilea, cu 606 înjurături.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Jonah Hill i-a mulţumit regizorului Martin Scorsese pentru faptul că l-a „împins dincolo de limite“ şi l-a lăudat pe Samuel L. Jackson, un actor celebru inclusiv pentru interpretarea unor personaje care înjură adeseori.

 

 
Topul celor mai multe înjurături la 1000 de cuvinte 
   

Potrivit autorilor studiului, Jonah Hill a rostit 376 de cuvinte injurioase şi l-a învins în această privinţă şi pe Leonardo DiCaprio, colegul său din distribuţia filmului The Wolf of Wall Street, clasat pe locul al doilea în acest top, cu 361 de înjurături.

Lista este completată de Samuel L. Jackson, Adam Sandler, Al Pacino, Denzel Washington, Billy Bob Thornton, Seth Rogen, Bradley Cooper şi Danny McBride.

Personajul Donnie Azoff, jucat de Jonah Hill în acelaşi lungmetraj, are cea mai mare rată de înjurături - 74 de înjurături la 1.000 de cuvinte.

Ordell Robbie, personajul jucat de Samuel L. Jackson în filmul Jackie Brown, s-a clasat pe locul al cincilea în acest top.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: