„Solo“, noul film din universul „Star Wars“, considerat de critici unul dintre cele mai proaste ale francizei: Plictisitor şi plin de clişee VIDEO

„Solo“, noul film din universul „Star Wars“, considerat de critici unul dintre cele mai proaste ale francizei: Plictisitor şi plin de clişee VIDEO

Premiera filmului va avea loc pe 25 mai 2018 FOTO Disney

„Solo: A star Wars Story“ va avea premiera pe 25 mai, dar recenziile criticilor de film au apărut deja, iar forţa nu pare a fi la fel de puternică cu noua producţie a francizei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul film din universul „Star Wars, „Solo: A Star Wars Story“, dedicat personajului Han Solo, a fost intens criticat pe platforma de recenzii „Rotten Tomatoes“, cei mai mulţi dintre critici fiind de acord că este „cel mai slab film al francizei, de la apariţia «Attack of the Clones», din 2002“, scrie Business Insider.  
 
Acţiunea filmului va avea loc înainte de evenimentele relatate în filmul „Războiul Stelelor: Ediţie Specială/ Star Wars: A New Hope“. Premiera filmului dedicat lui Han Solo, personaj interpretat de actorul american Alden Ehrenreich (28 de ani), este programată pentru data de 25 mai 2018. 
 
Din distribuţie mai fac parte actorii Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton şi Donald Glover, care va juca rolul lui Lando Calrissian.
 
„Concluzia filmului este învechită, plină de clişee şi încearcă prea tare să pună bazele viitoarelor filme din serie“, este de părere Jason Guerrasio, jurnalist Business Insider. 
 
De asemenea, Peter Travers de la revista Rolling Stone a spus că filmul este „plictisitor“ şi previzibil. 
„Cumva Han Solo, celebru pentru încălcarea tuturor regulilor, se află într-un film în care se poartă total diferit“, a adăugat Travers.
 
„«Solo» nu este cel mai prost film „Star Wars“, dar cumva nu găsesc un motiv întemeiat pentru care acest film trebuie să existe“, e de părere un alt critic de film. 
 
Producţia a atras 80 de recenzii, iar scorul critic de 72% îl plasează în topul celor mai slabe filme din universul „Star Wars“. 
 
Sinopsis:
 
„Îmbarcaţi-vă pe Millenium Falcon şi călătoriţi într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată prin «Solo: A Star Wars Story», o aventură cu totul nouă, în care îl veţi avea alături pe cel mai mare escroc galactic“. 
 
 
„Printr-o serie de escapade îndrăzneţe într-o lume întunecată şi periculoasă, Han Solo îl întâlneşte pe viitorul său pilot, Chewbacca, şi pe faimosul aventurier Lando Calrissian, iar evenimentul va trasa cursul unuia dintre cei mai improbabili eroi din saga Star Wars“, scrie StarWars.com.
 
Ron Howard este cel care a preluat scaunul regizoral după retragerea – impusă de Disney – a duo-ului Phil Lord-Chris Miller. 

La polul opus, „Star Wars: Ultimul Jedi“, episodul opt al celebrei francize cinematografice, care a avut premiera mondială iarna trecută, este considerat de critici „cel mai bun film al serieii“. Cu 121 de recenzii, „The Last Jedi“ deţine în prezent 94% din scorurile platformei de recenzii „Rotten Tomatoes“, făcându-l unul dintre cele mai apreciate filme „Star Wars“ din toate timpurile.
 
Topul celor mai slabe filme „Star Wars“, potrivit platformei de recenzii Rotten Tomatoes:
 
1. „The Empire Strikes Back“ (1980)
 
1.
 
2. „A New Hope“ (1977)
 
2.
 
3. „The Force Awakens“ (2015)
 
3.
 
4. „The Last Jedi“ (2017)
 
4.
 
5. „Rogue One“ (2016)
 
5.
 
6. „Return of the Jedi“ (1983)
 
6.
 
7. „Revenge of the Sith“ (2005)
 
7.
 
8. „Solo“ (2018)
 
8.
 
9. „Attack of the Clones“ (2002)
 
9.
 
10. „The Phantom Menace“ (1999)
10.
 
 
citeste totul despre: