Simon Cowell o readuce pe Betty Boop pe marele ecran, după o pauză de 26 de ani

Simon Cowell o readuce pe Betty Boop pe marele ecran, după o pauză de 26 de ani

Betty Boop, personaj feminin animat, a fost inspirată de „flapper girls“, doamnele din epoca jazz-ului, ţinuta ei constând într-o rochie mini care îi pune în evidenţă silueta

Betty Boop, personaj care întruchipează senzualitatea şi feminitatea, va reveni pe marele ecran, după o pauză de 26 de ani, într-o comedie muzicală produsă de casa de producţie a mogulului media Simon Cowell.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, Syco Entertainment, în parteneriat cu casa de producţie digitală Animal Logic din Australia („Marele Gatsby“, „Lego Movie“ etc.) o vor readuce pe Betty Boop într-o comedie muzicală hibrid al cărui personaj principal este chiar aceasta, scrie „The Hollywood Reporter“. Betty Boop are deja în spate o carieră de 80 de ani ca personaj animat. A apărut pentru prima oară în 1930, fiind creată de Max Fleischer, în cadrul propriei serii animate. Ultima ei apariţie a avut loc în 1988 în producţia „Who Framed Roger Rabbit“. Personajul feminin animat a fost inspirat de „flapper girls“, doamnele din epoca jazz-ului, ţinuta ei constând într-o rochie mini care îi pune în evidenţă silueta.

„Betty este o adevărată legendă şi una dintre cele mai mari staruri din lume, sunt încântat că voi lucra cu ea. Betty, am lucrat cu mari dive, dar cred că tu vei fi cea mai mare dintre ele“, a declarat Simon Cowell. „Betty este o fată amuzantă şi este o oportunitate extraordinară să creem o comedie muzicală care să o aibă în centrul acţiunii pe aceasta“, a completat şi Adam Milano, directorul de film de la Syco. „Sunt încântat că Animal Logic este parte a acestei noi colaborări cu Betty. Ea este uimitoare, o legendă şi un personaj iubit şi ne vom distra realizând debutul ei pe marele ecran în secolul al XXI-lea“, a încheiat Zareh Nalbandian, directorul Animal Logic.

Filmul este produs de Zareh Nalbandian şi Jason Lust de la Animal Logic şi Simon Cowell şi Adam Milano de la Syco Entertainment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările