Shia LaBeouf a luat LSD în timpul filmărilor la Buftea, „pentru a intra în rol“

Shia LaBeouf a luat LSD în timpul filmărilor la Buftea, „pentru a intra în rol“

Shia LaBeouf în "Lawless"

Actorul american a testat efectele LSD-ului pe platourile de la „The Necessary Death of Charlie Country Man”, pentru a simţi pe propria piele tot ce trăieşte personajul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a dat de pământ cu marile studiouri americane, pe motiv că e imposibil să te exprimi ca regizor în curtea lor, Shia LaBeouf (26 de ani) a mărturisit că îşi dezvoltă propriul concept de actorie, unul nu foarte original, dar câteodată riscant: actorul vrea să simtă pe pielea lui tot ce trăieşte personajul său.

Într-un interviu acordat „USA Today“, acesta a declarat că a testat timp de 24 de ore efectele LSD-ului, pe platourile de filmare de la Studiourile MediaPro, pentru a înţelege prin ce trece personajul său din „The Necessary Death of Charlie Countryman”. „Uneori devine real. Chiar prea real pentru un regizor care încearcă să păstreze o atmosferă echilibrată pe platou”, a povestit LaBeouf, pe care l-au asistat colegii de filmare. Nu e „method acting”, dar e „method-like”, a comentat şi regizorul filmului, Fredrik Bond, pentru aceeaşi publicaţie.

În „The Necessary Death of Charlie Country Man”, actorul e un tânăr american care ajunge în Europa de Est după moartea mamei sale şi se îndrăgosteşte de o femeie, iubita unui tip renumit pentru cruzimea sa. Turnajul a avut loc de la începutul lunii mai până la finalul lunii iunie şi i-a adus la Bucureşti şi pe Mads Mikkelsen, Evan Rachel Wood, Melissa Leo şi Rupert Grint. 

„Ăştia sunt oamenii pe care-i admir

„Există un mod de a face un trip pe LSD, ca în «Harold & Kumar», şi există un mod de a fi pe LSD”, a declarat starul din „Transformers”, care a trecut aproape neobservat prin România. „Ăştia sunt oamenii pe care-i admir”, a adăugat, amintindu-i pe Sean Penn, care s-a legat de scaunul electric pentru „Dead Man Walking” şi pe Michael Fasbender, care s-a înfometat pentru rolul din „Hunger”.

Pentru „Lawless”, în regia lui John Hillcoat, care se lansează zilele acestea în Statele Unite şi curând şi în România, LaBeouf a băut alcool puternic, cu efecte aproape halucinogene. În film, este unul dintre fraţii Bondurant, faimoşii contrabandişti de alcool din Virginia, în anii prohibiţiei.

Dacă sinceritatea lui Shia LaBeouf a fost apreciată de unii, regizorul John Hillcoat s-a declarat „îngrijorat” de efectele pe care afirmaţiile sale, în special cele împotriva studiourilor hollywoodiene, le-ar putea avea asupra carierei sale. Însă actorul pare decis să accepte exclusiv proiectele independente care îl „sperie de moarte“, următorul fiind tocmai „Nymphomaniac“ al lui Lars von Trier, pentru care e dispus să joace scene nud.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: