Actriţa Sharon Stone va filma pe Transfăgărăşan. Localnicii o aşteaptă cu mămăligă, pastramă şi declaraţii de dragoste

Actriţa Sharon Stone va filma pe Transfăgărăşan. Localnicii o aşteaptă cu mămăligă, pastramă şi declaraţii de dragoste

Sharon Stone şi Andy Garcia, care vor ajunge în România la sfrşitul acestei luni, vor filma pentru pelicula „What About Love“ pe Transfăgărăşan, în zona localităţii Arefu (judeţul Argeş), recunoscută pentru frumuseţea ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce Nicolas Cage a filmat în România pentru „Ghost Rider 2“, un alt film aduce în nordul Argeşului actori de marcă. Turnajul filmului „What About Love“, în regia lui Klaus Menzel, urmează să înceapă la sfârşitul lunii iulie, potrivit Mediafax.

Din distribuţie fac parte, printre alţii, Sharon Stone şi Andy Garcia, iar localnicii aşteaptă cu nerăbdare să o vadă pe diva americană în vărstă de 54 de ani, care acum două decenii făcea furori cu scenele fierbinţi din „Instict primar/ Basic instinct“.

Unele scene din film vor fi turnate la Bucureşti, dar cele care vor reprezenta apogeul peliculei vor fi filmate pe Transfăgărăşan, în zona localităţii argeşene Arefu, recunoscută pentru frumuseţea peisajului.

„I love you, fă!“

„Este o zonă superbă şi o aşteptăm cu mare interes pe Sharon Stone, avem cetatea Poenari, avem barajul Vidraru, este Transfăgăraşanul, totul este binecuvântat de Dumnezeu, iar noi ştim să fim gazde minunate, ospitaliere, am mai demonstrat“, a declarat primarul comunei argeşene Arefu, Gheorghe Stoican.

După experienţa de la „Ghost Rider 2“, localnicii aşteaptă cu nerabdare sosirea echipei de filmare şi își doresc să fie figuranţi în peliculă sau măcar simpli spectatori. „Eu sunt o figură, se vede, nu-i aşa? Aşa că o să fiu figurant, aş vrea să joc în film ca figurant. Dacă nu, măcar să ne primească să asistăm şi noi la filmări. De-abia aştept să vină Sharon Stone. Cum o s-o întâmpin? I love you, fă!“, a declarat un localnic pus pe glume.

Toată echipa de producție este aşteptată la pensiunile din zonă cu bucate tradiţionale. „Avem mămăligă, brânză de burduf, pastramă, mici, suntem pregătiţi pentru orice petrecere şi orice pretenţie, asigurăm distracţie, dar şi linişte şi discreţie, aşa cum cer oaspeţii noştri“, a declarat patronul unei pensiuni.

Casa de producţie Castel Film, partenerul local al producătorilor, caută actori români pentru 10 roluri în film. După România, se va filma în Spania.Sharon Stone va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul Statelor Unite în România, interpretat de Andy Garcia. Cei doi vor redescoperi ce înseamnă dragostea după ce fiica lor îşi filmează povestea de dragoste cu un tânăr într-o călătorie care porneşte din Spania şi ajunge în Europa de Est. Un accident tragic îi aduce în faţa imaginilor şi a propriului destin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările