Seria „Indiana Jones“ continuă cu Harrison Ford şi Steven Spielberg: Fanii îl consideră pe actor prea bătrân pentru rolul lui Indy

Seria „Indiana Jones“ continuă cu Harrison Ford şi Steven Spielberg: Fanii îl consideră pe actor prea bătrân pentru rolul lui Indy

Cineastul George Lucas, actorul Harrison Ford şi regizorul Steven Spilelberg continuă colaborarea pentru „Indiana Jones 5“ FOTO Getty Images

Regizorul Steven Spielberg şi celebrul actor Harrison Ford se reunesc pentru a cincea parte a seriei „Indiana Jones“. Casa de producţie Walt Disney Studios a anunţat oficial o continuare a filmului, încă nedenumit, a cărui premieră este programată pentru data de 19 iulie 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Indiana Jones este unul dintre cei mai mari eroi din istoria cinematografiei şi suntem nerăbdători să-l readucem pe marile ecrane în 2019“, a declarat Alan Horn, directorul casei de producţie Disney.
 
„Este o combinaţie perfectă, de care rar ai parte, între regizor, producători, actor şi rol şi nu puteam fi mai entuziasmaţi să pornim în această aventură decât alături de Harrison şi Steven.“
 
Steven Spielberg şi Harrison Ford au făcut echipă în primul film din seria „Indiana Jones“ – „Căutătorii arcei pierdute/Raiders of the Lost Ark“ din 1981. Franciza a continuat în 1984 cu „Templul morţii/Temple of Doom“, urmat de „Ultima cruciadă/Last Crusade“ în 1989 şi „Regatul craniului de cristal/ Kingdom of the Crystal Skull“ din 2008.
 
Dr. Henry Walton Jones Jr., cunoscut ca Indiana Jones sau Indy, este un personaj fictiv de aventuri, profesor de istorie şi arheologie, şi personajul principal al francizei „Indiana Jones“. George Lucas a creat acest personaj ca un omagiu adus eroilor de acţiune din serialele anilor 1930. 
      
Cum era de aşteptat, vestea apariţiei noului film din serie a stârnit diverse reacţii în rândul internauţilor, majoritatea făcând glume pe seama vârstei înaintate a lui Harrison Ford, care va avea 77 de ani în anul lansării lungmetrajului în cinematografe. Mai mult, pagina de Twitter Nerdist a iniţiat o campanie în care utilizatorii reţelei sociale s-au întrecut în sugestii de nume pentru viitorul film.
 
„Indiana Jones şi Sanctuarul Pensionării“, „Indiana Jones şi Alzheimerul“, „Indiana Jones şi «Hei, copii, daţi-vă la o parte de pe gazonul meu»“, „Indiana Jones şi Misterul Curăţării Protezei Dentare“, „Indiana Jones în Căutarea Cascadei Paradisului“, sunt câteva din denumirile sarcastice la care s-au gândit internauţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările