„#Selfie“, desemnat cel mai bun film la Southampton International Film Festival

„#Selfie“, desemnat cel mai bun film la Southampton International Film Festival

Protagoniştii filmului „#Selfie“: Alexandru Călin, Flavia Hojda, Crina Semciuc, Levent Sali, Olimpia Melinte şi Vlad Logigan

Comedia „#Selfie“, în regia Cristinei Iacob, a fost recompensată cu trei trofee în cadrul Southampton International Film Festival, printre care şi marele premiu pentru Cel mai bun film.

Ştiri pe aceeaşi temă

„#Selfie“, care a adunat în cinematografele din România peste 100.000 de spectatori, a fost desemnat, duminică, 19 octombrie, Cel mai bun film, în cadrul Southampton International Film Festival. Mai mult decât atât, lungmetrajul semnat de Cristina Iacob a mai primit trofeele pentru Cel mai bun montaj şi pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal (Crina Semciuc).

„Am făcut un film pentru oameni şi nu există bucurie mai mare pentru regizorul unui film decât să vadă că spectatorii îi apreciază creaţia. 100.000 este un prag psihologic, greu de depăşit în România, din cauza lipsei de cinematografe în ţară. Mă bucură că publicul a crezut în noi. «#Selfie» este o poveste în care se pot regăsi toţi tinerii din ziua de astăzi, indiferent de naţionalitate şi asta ne-a fost confirmată de succesul internaţional", a declarat regizorul Cristina Iacob.

Comparat cu fenomenul „Liceeni“ din anii '90, filmul „#Selfie“ îi are în rolurile principale pe tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu sau Alina Chivulescu, dar nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă.

   

#Selfie“ este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi întâlesc la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Comedia „#Selfie“ va avea şi o continuare, filmările pentru partea a doua începând în primăvara anului 2015.


 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările