„Scooby Doo“ revine pe marile ecrane

„Scooby Doo“ revine pe marile ecrane

Îndrăgitele personaje din „Scooby Doo“ revin pe marile ecrane FOTO Facebook

La doar câteva zile după moartea lui Casey Kasem – vocea lui Shaggy din desenul animat „Scooby Doo, Where Are You!“ – studiourile Warner Bros. au anunţat o nouă producţie, ce-i va readuce pe marile ecrane pe îndrăgiţii Shaggy, Scooby, Fred, Daphne şi Velma, alături de renumitul automobil „Mystery Machine“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit contactmusic.com, anunţarea lansării noului film imediat după moartea lui Casey Kasem a fost o pură coincidenţă. Cu toate acesta, trecerea în nefiinţă a celei mai îndrăgite voci de radio americane va aduce, cu siguranţă, un număr impresionant de spectatori în sălile de cinema, lucru ce va spori şi încasările producţiei, regizată de Randall Green.

Reprezentanţii studiourilor  şi-au anunţat intenţia de a reconstrui de la zero aspectul celebrului automobil „Mystery Machine“, alături de care cei cinci eroi vor porni în rezolvarea unor noi mistere. 

Noua pelicula va fi realizată în acelaşi stil cu care fanii s-au familiarizat în producţiile anterioare, „Scooby Doo“ şi „Scooby Doo 2: Monsters Unleashed/ Monştrii Dezlănţuiţi“.

Producătorii au fost reticienţi în declaraţii, iar, până la momentul de faţă, nu au fost dezvăluite alte detalii precum titlul, protagoniştii sau data lansării noii pelicule.

Desenele animate „Scooby Doo, Where Are you!“  şi-au făcut debutul pe micile ecrane în 1969 şi se numără printre cele mai îndrăgite seriale pentru copii din toate timpurile, rămânând la fel de populare şi în prezent.

Casey Kasem, una dintre cele mai îndrăgite voci de radio din Statele Unite, totodată cel care i-a dat viaţă personajului Shaggy din desenul animat „Scooby Doo“, a murit pe 12 iunie, pe patul de spital, la 82 de ani. Acesta suferea de o formă de demenţă, numită boala Lewy, specifică persoanelor în vârstă.

Fiul unui imigrant libanez, Casey Kasem s-a născut în anul 1932, în statul american Michigan. Şi-a început cariera în radio în anii '50 şi a devenit celebru în 1970, odată cu lansarea emisiunii „American Top 40“, pe care a prezentat-o până în 2004.

Vocea unică a regretatului prezentator s-a făcut remarcată în toată lumea prin glasul personajelor Shaggy din „Scooby Doo“ şi Robin din varianta animată a filmului „Batman“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările