Scene din filme celebre la care regizorii au renunţat VIDEO

Scene din filme celebre la care regizorii au renunţat VIDEO

Jack (Leonardo DiCaprio) şi Rose (Kate Winslet) au găsit un motiv bun pentru a se distra în timp ce Titanicul începea să se scufunde FOTO Arhivă

Scene mai puţin ştiute şi sterse din filme precum „Titanic“, „Twilight“, „Jocurile Foamei“ sau „Harry Potter“ intră într-o listă alcătuită de „Teen Vogue“. Între scenele care nu au intrat în montajul final se numără una în care Jack şi Rose se joacă cu gheaţa de pe Titanic sau felul în care Katniss este machiată.

În filmul „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I“ scena în care Harry îşi ia la revedere de la Dudley Dursley nu a intrat la montajul final.

Seria „Twilight/ Amurg“ are atât de multe scene şterse încât regizoarea Catherine Hardwicke le-a grupat într-un DVS. Una dintre scenele scoase de la montaj, dar care face deliciul fanilor, este cea în care Bella se trezeşte dintr-un vis agitat şi începe să lege o relaţie cu Edward.

Imediat după ce Titanicul s-a lovit de iceberg, Jack (Leonardo DiCaprio) şi Rose (Kate Winslet) au găsit un motiv bun pentru a se distra: au râs în timp ce aruncau cu bucăţi de gheaţă unul în celălalt. Cu toate acestea, scena a fost scoasă de James Cameron.

În „Jocurile Foamei: Revolta - Partea I“, Katniss Everdeen, interpretată de Jennifer Lawrence, este machiată într-un mod ciudat, dar scena nu „a prins“ marile ecrane.

„The Notebook/ Jurnalul“ este unul dintre cele mai romantice filme de la Hollywood, dar regizorul Nick Cassavetes a decis ca scena în care Allie Hamilton (Rachel McAdams) şi Noah Calhoun (Ryan Gosling) pescuiesc şi flirtează să nu fie inclusă.

Ştiaţi că Meryl Streep a avut un cântec în plus în repertoriul din filmul „Into the Woods“, denumit „She'll Be Back?“, dar a fost scos deoarece producătorii au considerat că pelicula era mult mai puternică fără el? Cu toate acestea, reprezentaţia celebrei Meryl Streep în rolul vrajitoarei poate fi urmărită mai jos.

În „Teoria Întregului“, scena originală în care Jonathan Hellyer Jones este introdus audienţei a fost scoasă pe motiv că nu era suficient de credibilă.

„Dragostea este peste tot“, spunea regizorul Richard Curtis despre filmul „Love Actually/ Pur şi simplu dragoste“. Tot acelaşi regizor a decis ca Sam, interpretat de Thomas Brodie-Sangster, să nu mai apară în timp ce fuge prin aeroport după cea pe care o iubeşte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: