S-au pus în vânzare primele bilete pentru American Independent Film Festival din Bucureşti. Sebastian Stan, invitat special FOTO

S-au pus în vânzare primele bilete pentru American Independent Film Festival din Bucureşti. Sebastian Stan, invitat special FOTO

Actorul român Sebastian Stan este invitat de onoare la American Independent Film Festival FOTO Getty Images

Primele bilete pentru proiecţia de deschidere a American Independent Film Festival care va avea loc în data de 27 aprilie, la Cinema PRO, cu filmul „I, Tonya“ (2017), despre cunoscuta patinatoare Tonya Harding, s-au pus în vânzare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sebastian Stan va fi invitatul de onoare al celei de-a doua ediţii a American Independent Film Festival, care va avea loc la Bucureşti în perioada 27 aprilie-3 mai 2018. Actorul va prezenta în premieră în România cel mai recent film al său, „I, Tonya“, în regia lui Craig Gillespie, film cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur şi cinci nominalizări la Premiile BAFTA. 
 
Proiecţia va avea loc la ora 20:30 la Cinema PRO.
 
După film va avea loc o sesiune de întrebări şi răspunsuri în cadrul căreia Sebastian va răspunde întrebărilor fanilor despre film şi nu numai. 
 
Biletele pot fi cumpărate pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook. Programul proiecţiilor şi noutăţile despre filmele şi evenimentele din festival vor fi actualizate pe site şi pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.

 
Sebastian Stan este un actor american de origine română, născut la Constanţa – care s-a afirmat tot mai mult în ultimii ani – fiind prezent pe genericul unor filme precum Marţianul, Lebăda Neagră sau seria Captain America. „I, Tonya” este primul film de Oscar în care Sebastian Stan joacă rolul principal. Filmul, bazat pe o poveste reală, prezintă viaţa celebrei patinatoare Tonya Harding. 

 
Totodată, începând de astăzi, se pot cumpăra bilete şi pentru alte două filme din festival, „Wonder Wheel“ şi „Lucky“ de John Carroll Lynch care vor fi prezentate în premieră exclusivă pe marele ecrane în România.
 
„Wonder Wheel“, cea mai recentă comedie a lui Woody Allen, va rula în data de 29 aprilie la Cinema Pro, de la ora 20:30. Filmul, considerat de presa americană cel mai bun film al lui Allen din ultimii cinci ani, îi are în distribuţie pe Justin Timberlake, Kate Winslet şi Juno Temple şi spune povestea a patru personaje a căror vieţi se intersectează în mijlocul agitaţiei parcului de distacţii din Coney Island, undeva în anii ’50. 
 
Kate Winslet FOTO Getty Images
 
Cel de-al treilea film din primul weekend de festival la care spectatorii îşi pot rezerva deja bilet, „Lucky”, îl are în distribuţie pe David Lynch, reputatul autor al filmului „Twin Peaks“ sau al „Mullholland Drive“. 
 
Lynch, care aici joacă sub bagheta unui alt Lynch, interpretează rolul excentricului „Howard“, unul dintre amicii lui Lucky. Filmul este o scrisoarea de dragoste dedicată carierei şi vieţii actorului Harry Dean Stanton („Paris, Texas“, 1984). Filmul a luat pe sus audienţa de la Locarno în 2017 unde a primit Premiul Juriului Ecumenic şi va fi prezentat la Bucureşti pe 28 aprilie, de la ora 20:30 la Cinema Muzeul Ţăranului.  
 
FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările