Romantism şi scene intime, în filmul care spune povestea de dragoste dintre prinţul Harry şi Meghan Markle VIDEO

Romantism şi scene intime, în filmul care spune povestea de dragoste dintre prinţul Harry şi Meghan Markle VIDEO

Filmul „Harry &Meghan: A Royal Romance“ va fi lansat pe 13 mai, cu şase zile înainte de nunta cuplului FOTO Lifetime

Televiziunea americană Lifetime a lansat primul teaser video al filmului „Harry & Meghan: A Royal Romance“, care recreează cele mai intime momente ale cuplului regal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance“, care va avea premiera pe 13 mai, cu o săptămână înainte de mult aşteptata nuntă regală, urmăreşte povestea dintre prinţul britanic, interpretat de Murray Fraser, şi fosta actriţă americană, interpretată de Parisa Fitz-Hanley. 

Povestea este prezentată din momentul în care cei doi s-au întâlnit pentru prima oară, în Canada, prin intermediul prietenilor, de-a lungul întâlnirilor romantice avute în timpul relaţiei ţinute în secret pentru o vreme, până la momentul în care şi-au făcut publică relaţia şi culminând cu cererea în căsătorie.
 
„Nu am nevoie ca viaţa mea să fie acest tablou regal perfect, am nevoie doar de tine“, îi spune prinţul Harry lui Meghan în film.
 
 
Este prezentată, desigur, şi vacanţa romantică petrecută într-un safari din Botswana, unde Harry a dus-o pe Meghan cu ocazia aniversării vârstei de 36 de ani a iubitei lui. Teaserul conţine chiar şi scene foarte intime între cei doi, spre deliciul fanilor.
 
 
Totodată, într-o scenă din film, cuplul va apărea luând cina cu prinţul William şi Kate Middleton, interpretaţi de Burgess Abernethy şi Laura Mitchell.
 
 
Nu este pentru prima dată când Lifetime produce un film inspirat din viaţa membrilor Familiei Regale britanice. În 2011, filmul „Willam & Kate: The Movie“ a avut premiera cu 11 zile înainte de nunta cuplului regal. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările