Robin Williams revine într-o continuare a comediei „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit“

Robin Williams revine într-o continuare a comediei „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit“

În 1993, „Mrs. Doubtfire“ îl prezenta pe Robin Williams în calitatea unui tată divorţat, actorul Daniel Hilliard, care, în încercarea de a se apropia de cei trei copii ai săi, se deghizează în dădaca Euphegenia Doubtfire

Filmul „Mrs. Doubtfire/Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit“ va beneficia de o continuare în care regizorul Chris Columbus şi actorul Robin Williams vor colabora din nou. După ce proiectul a fost în inactivitate pentru o perioadă lungă de timp, pelicula fiind realizată în 1993, în prezent se pare că o viitoare continuare prinde contur.

Studioul de producţie Fox 2000 pregăteşte o continuare pentru filmul „Mrs. Doubtfire/Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit“, realizat în 1993, în care îi va aduce în aceeaşi echipă pe regizorul Chris Columbus şi pe actorul Robin Williams. Scenariul va fi scris de David Berenbaum.

În 1993, „Mrs. Doubtfire“ îl prezenta pe Robin Williams în calitatea unui tată divorţat, actorul Daniel Hilliard, care, în încercarea de a se apropia de cei trei copii ai săi, se deghizează în dădaca Euphegenia Doubtfire. Abordarea unor teme precum neînţelegerile familiale şi dragostea părintească i-au garantat peliculei un câştig de 219 milioane de dolari doar în Statetele Unite ale Americii, iar pe plan internaţional alte 222 de milioane de dolari. Pentru rolul său, Williams a câştigat un Glob de aur pentru cel mai bun actor la categoria musical/comedie, iar filmul a triumfat în calitate de cea mai bună comedie în cadrul aceleiaşi gale. De asemnea, „Mrs. Doubtfire“ a câştigat şi un premiu Oscar.

Scenele cele mai spumoase ale filmului provin din faptul că, de cele mai multe ori, Daniel trebuie să fie în două locuri în acelaşi timp, o dată în calitatea de tată şi o dată ca bona Doubtfire, fiind nevoit să-şi schimbe înfăţişarea foarte repede şi să facă tot felul de acrobaţii pentru a nu fi descoperit.

O continuare a peliculei a fost în lucru încă din anul 2000, atunci când Bonnie Hunt, prezentatoare TV şi scriitoare, a fost desemnată să scrie scenariul. Dar în ciuda mai multor scenerii redactate şi a altor scriitori angajaţi să completeze ceea ce Hunt scrisese, proiectul a fost stopat încet, încet şi a rămas inactiv pentru o perioadă lungă de timp. La toate acestea s-a adăugat şi lipsa de comunicare dintre regizorul Chris Columbus şi actorul Robin Williams care nu au reuşit să ajungă la un consens. Un viitor film poate să prindă contur după implicarea lui David Berenbaum şi, chiar dacă este devreme pentru a prezice ce se va întâmpla, Columbus şi Williams au discutat şi se pare că vor căuta o soluţie, scrie „The Hollywood Reporter“.

Până la o viitoare continuare, filmul „Mrs. Doubtfire“ a fost recreat şi transformat într-unul horror. Imaginile au fost editate, iar muzica de pe fundal a fost schimbată cu una specifică unui film de groază, aceste modificări reuşind să facă filmul să pară sinistru şi înspăimântător. Aceasta nu este pentru prima dată când un film pentru copii a fost transformat în film horror. În urmă cu câţiva ani, trailerul filmului „Mary Poppins“ a devenit „Scary Mary“.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy“ şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul „Good Will Hunting“. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei Americane de Film pentru rolurile din filmele „Bună dimineaţa, Vietnam“, „Cercul poeţilor dispăruţi“ şi „Regele pescar“, arată Mediafax.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: