Reacţia amuzantă a lui Macaulay Culkin la petiţia prin care fanii cer să fie redistribuit în noul film „Singur acasă“

Reacţia amuzantă a lui Macaulay Culkin la petiţia prin care fanii cer să fie redistribuit în noul film „Singur acasă“

Macaulay Culkin FOTO Guliver/Getty Images

Macaulay Culkin a avut o reacţie haioasă după ce a apărut o petiţie prin care compania Disney este rugată să-l distribuie din nou pe actor în rolul lui Kevin din noul film „Singur acasă“ care se află în pregătire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bob Iger, CEO al companiei Disney, a anunţat recent că va „reimagina“ clasicul film de Crăciun „Singur acasă/ Home Alone“ pentru serviciul de streaming Disney+. 
 
Vestea a stârnit entuziasm, dar şi multe ironii printre fanii seriei. A ieşit însă în evidenţă propunerea lui Lawrence Ward, care a lansat o petiţie prin care cere companiei Disney să-l distribuie pe actorul adult din prezent în rolul băieţelului. 
 
„Disney reface seria «Singur acasă». Aceasta este o petiţie pentru ei să îl redistribuie pe Macauley Culkin, cel de 38 de ani, în rolul băieţelului de 9 ani şi să facă în aşa fel încât toţi cei din film să se poarte ca şi cum nu ar observa nimic anormal“, a scris Ward, potrivit Bored Panda
 
Ideea a făcut rapid înconjurul Internetului şi i-a atras atenţia chiar şi starului, care a avut o replică savuroasă. „Am o mare problemă cu această petiţie... De fapt, am 39 de ani. În plus, mi-ai scris numele greşit! Altfel, susţin ideea ta 100%“, a transmis Macauley Culkin. 
 
Actorul a avut o reacţie hilară şi în momentul în care Disney şi-a dezvăluit intenţia de a face un remake după celebrul film. El a recreat un cadru din „Singur acasă“, precizând că aşa ar arăta în zilele noastre. 
 
 
De altfel, internauţii au întâmpinat noul film cu diverse glume şi ironii: „Ai vrea tu să-l redistribuie pe Culkin, dar cu toţii ştim că Scarlett Johansson va primi rolul“, „Kevin are acum 39 de ani, locuieşte singur, este încă traumatizat după ce hoţii i-au spart casa şi el s-a pierdut prin New York. Acum locuieşte într-un bloc. Când teroriştii atacă, el se ascunde în camera lui, însă când ajung în cartierul lui, ei bine, atunci este nevoit să se folosească de aptitidunile dobândinte în urmă cu 30 de ani“, „E chiar simplu. Kevin poate fi acel milenial forţat să locuiască cu părinţii şi la 39 de ani din cauza economiei de rahat din SUA. E foarte credibil“. 
 
Au fost mulţi şi cei care au argumentat că noul film este o greşeală, pentru că nu va avea acelaşi farmec fără Culkin.  

Totuşi, Macaulay Culkin l-a mai portretizat pe simpaticul Kevin McCallister anul trecut, în preajma Crăciunului, într-o reclamă senzaţională pentru Google Assistant în care a recreat scene celebre din film. 
   

  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: