Noul trailer pentru „Thor: Ragnarok“ o arată pe Cate Blanchett în postura unui personaj negativ VIDEO

Noul trailer pentru „Thor: Ragnarok“ o arată pe Cate Blanchett în postura unui personaj negativ VIDEO

În noul film al seriei, Thor trebuie să o înfrunte pe Hela FOTO Arhivă

Primul trailer pentru „Thor: Ragnarok“, al treilea film al seriei, îl arată pe Chris Hemsworth în luptă cu un personaj surprinzător, iar Cate Blanchett devine unul dintre duşmanii eroului.

Seria „Thor“ merge către o direcţie exploatată de „Guardians of the Galaxy“ în viitorul film, cu numărul trei, cel puţin acestea par a fi semnele vizibile din teaser trailer-ul lansat recent de Marvel, scrie „Huffington Post“.

Evenimentele au loc imediat după „The Avengers: Age of Ultron“, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron ameninţa să facă pe Terra iată că se pregăteşte pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i ameninţă tărâmul de baştină.

Trailerul dispune pe coloana sonoră de piesa „Immigrant Song“, a trupei Led Zeppelin, şi îi arată pe Jeff Goldblum şi pe Cate Blanchett în postura unor personaje negative: Grandmaster, respectiv Hela. În trailer se poate distinge lupta lui Thor, care nu are ciocanul care îi oferă superputeri, cu un fost „Răzbunător“, anume Hulk.

Filmul este regizat de Taika Waititi şi are premiera pe 3 noiembrie. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: