Primul trailer oficial  al „Avengers 4“, ultimul film al seriei, a fost lansat VIDEO

Primul trailer oficial  al „Avengers 4“, ultimul film al seriei, a fost lansat VIDEO

A fost lansat primul trailer oficial al filmului Avengers 4

După o lungă aşteptare, Marvel a lansat primul trailer oficial al „Avengers 4“ şi a dezvăluit şi numele oficial al ultimului film al seriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marvel a lansat primul trailer oficial al ultimului film Avengers. Este sfârşitul unei călătorii care a început acum un deceniu, de la primul film în care Tony Stark devine Iron Man până la devastatoarea bătălie împotriva lui Thanos în „Avengers: Infinity War“, care a fost lansat acum câteva luni.
 
Marvel a ţinut în secret detaliile privind „Avengers 4“, însă trailerul oferă unele indicii despre ceea ce va urma în ultima confruntarea a supereroilor cu temutul Thanos. 

Avengers 4, numit oficial „Avengers: End Game“ va fi lansat pe marile ecrane pe 3 mai 2019.
  
 
 
Avengers 4 este ultimul film Marvel pentru mai mulţi actori-cheie, printre care Chris Evans (37 de ani), potrivit Cinemagia. 
 
Starul a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care mulţumeşte publicului şi tuturor celor implicaţi în producţiile Marvel în care a apărut personajul său, Captain America. 
 
„Am încheiat în mod oficial filmările la Avengers 4. A spune că a fost o zi plină de emoţie este prea puţin. A fost o onoare pentru mine să interpretez vreme de opt ani acest rol. Mulţumesc publicului, celor din faţa şi celor din spatele camerelor pentru amintiri. Vă sunt recunoscător pe vecie“, a fost mesajul actorului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările