Primul trailer pentru filmul „Frumoasa şi Bestia“, cu Emma Watson în rol principal: record de vizualizări în 24 de ore de la lansare VIDEO

Primul trailer pentru filmul „Frumoasa şi Bestia“, cu Emma Watson în rol principal: record de vizualizări în 24 de ore de la lansare VIDEO

Emma Watson readuce la viaţă o poveste clasică FOTO Captură

Filmul live-action „ Frumoasa şi Bestia/ Beauty and the Beast“ are parte de primul trailer, după celebra animaţie din anii 1990. Interesul fanilor pentru interpretarea modernă a poveştii clasice a fost ridicat, trailerul fiind unul dintre cele mai vizualizate ale companiei Disney.

O poveste clasică reinterpretată

Trailerul, lansat de Disney luni, include secvenţe cu personajele centrale ale acestei poveşti clasice - Belle, Bestia, Lumiere, Cogsworth şi Mrs. Potts. Secvenţele din acest remake live-action reiau scene care apar şi în celebrul film de animaţie din 1991, inclusiv scena valsului dintre Belle şi Bestie.

În trailer recunoaştem scene familiare din basmul Disney. Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial francez, care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă, pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână sub vrajă pentru totdeauna.

Filmul „Beauty and the Beast“ este regizat de Bill Condon şi spune într-o manieră live-action povestea clasică prezentată în filmul de animaţie omonim produs de Disney în 1991. Scenariul este semnat de Evan Spiliotopoulos şi Stephen Chbosky.

Publicaţia „Entertainment Weekly“ a publicat primele fotografii cu Emma Watson în rolul lui Belle, dar şi cu ceilalţi actori care interpretează roluri importante, precum Luke Evans - care îl joacă pe Gaston sau Dan Stevens - în rolul Bestiei. Totodată, alţi actori renumiţi vor da voce obiectelor neînsufleţite, care o ajută pe Belle în aventura ei: Gugu Mbatha-Raw (Plumette, ştergătorul de praf cu pene), Ewan McGregor (Lumiere, sfetnicul), Emma Thompson (Doamna Potts, ceainicul) şi Ian McKellen (Cogsworth, ceasornicul). Kevin Kline îl va interpreta pe Maurice, tatăl lui Belle, în timp ce Josh Gad va fi mâna dreaptă a lui Gaston - Lefou.

„Nici nu îmi amintesc de câte ori am văzut filmul când eram copilă. Ştiam toate cuvintele, toate cântecele, pe de rost“, a declarat Emma Watson.

Cel mai vizionat trailer Disney

Mai mult, trailerul filmului Disney a stabilit un nou record de vizualizări online - 127,6 de milioane - în primele 24 de ore după lansare, au anunţat, marţi, reprezentanţii acestui studio hollywoodian, citaţi de revista „Variety“, notează News.ro. Precedentele recorduri au fost stabilite de trailerul filmului „Fifty Shades Darker“, cu 114 milioane de vizualizări, şi „Star Wars: The Force Awakens“, cu 112 milioane de vizualizări. Cifra aferentă trailerului filmului „Beauty and the Beast“ nu include vizualizările din China.

Potrivit managerilor de la Disney, 27 de milioane din totalul de 127,6 de milioane de vizualizări online au fost generate de fanii paginii de Facebook a actriţei principale, Emma Watson. În prima jumătate de oră de după lansare, #BeautyAndTheBeast a devenit cel mai discutat hashtag de pe Twitter.Disney afirmă că trailerul de la „Beauty and the Beast“ ocupă, de asemenea, primul loc în topul tendinţelor de vizionare pe YouTube. 

Pelicula va fi lansată în cinematografele din întreaga lume anul viitor, pe 17 martie 2017. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: